Avatar photo
Szerző:
Máté Koczka
Megjelenés:
2018.12.14
Van gasztro-hedonista ismerőse, rokona, akit megajándékozna? Válasszon a megújuló Gundel étterem kínálatából az igényes gasztronómia kedvelőinek, a kulináris élvezetek iránt fogékony szeretteinek Litauszki Zsolt executive séf kreációi közül. Változatos ajándékötleteket kínál Budapest 125 éves, legendás étterme, többek között kézműves beiglit, új ikonikus Gundel Csokoládét, aminek ízét a közkedvelt Gundel palacsinta ihlette, ajándékutalványokat a városligeti étterem különböző programjaira (Pezsgő Vasárnap, Szilveszter).

A kézműves Gundel beigli a régi, titkos Gundel recept alapján magyar összetevőkből készül, nem tartalmaztartósítószert és adalékanyagot. A márványostészta kívül roppanós, belül pedig puha, és bővelkedik töltelékben. A minőségi alapanyagokat jelentő őstermelői mézen, frissen reszelt narancs – és citromhéjon, vanílián, mazsolán, mákon és kistermelői, házilag darált dión kívül nincs másra szükség a tökéletes beigli megszületéséhez, mint a sütés előtti türelmes pihentetésre. Ezért, ha idén karácsonykor is szívesen meglepné szeretteit az eredeti ízvilágú, hagyományosan mákkal és dióval töltött beiglivel, de nincs ideje elkészíteni a tökéletes karácsonyi édességet, vásárolja meg nálunk! Kiszerelés: 500 gr Ár: 2.790 Ft

Fotó: Gundel Étterem

Amennyiben csak egy falat finomsággal szeretné bemutatni a legendás Gundeléttermet szeretteinek vagy ismerősének, nem is lehetne tökéletesebb ajándék a Gundel legújabb, ikonikus termékénél, a klasszikus Gundel palacsinta ízét magába foglaló Gundel csokoládénál. A táblás édesség éppúgy bővelkedik dióban és mazsolában, mint névadója, az étterem étlapjának tradicionális desszertje.Kiszerelés: 40g Ár: 1.100 Ft

Az együtt töltött idő az egyik legnagyobb meglepetés, amivel szeretteinket boldoggá tehetjük. Ajándékozzon néhány nyugodt órát: a Gundel különleges atmoszférája ünneppé varázsolja a hétköznapokat is. Szerezzen örömet karácsonyra Gundel ajándékutalvánnyal, hogy mások is átélhessék a Gundel élményt, ami garancia a minőségi kikapcsolódásra. Válasszon üzleti ebédre, meghitt vacsorára vagy a januártól megújult gasztronómiai koncepcióval induló, – korlátlan Sauska pezsgőt kínáló – Pezsgő Vasárnapi Ebédre szóló vouchert. Vigye haza Ön is a Gundel élményt!

További információkért és foglalásért forduljon hozzánk bizalommal: +36 1 889 8128, info@gundel.hu, www.gundel.hu, 1146 Budapest, Gundel Károly út 4.