Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2020.01.29
Idén február 4-6 között rendezi a Hungexpo a Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítást. 2014 óta negyedik alkalommal gyűlik össze a teljes szakma - az élelmiszeripar, pék- és cukrászipar, szálloda- és vendéglátóipar, csomagolóipar és gasztronómia területéről - a régió legjelentősebb fórumán.

Európa legnagyobb élelmiszeripari és horeca szakkiállításának régiós eseménye nem egyszerű kiállítás: az iparág innovációinak bemutatása mellett tapasztalatcsere, lehetőség arra, hogy a részvevők szakmai kapcsolatokat építsenek, megismerjék a legfrissebb iparági trendeket, és a legjobbak összemérjék tudásukat. A két évente megrendezett esemény legutóbb 21.500 szakmai látogatót vonzott a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba. A szervezők előzetes várakozásai és a regisztrációk alapján ez idén sem várható másképp, ami nem meglepő, hiszen a kiállítás ismét rendkívül széles programkínálattal várja a szakmai érdeklődőket.

A Sirha Budapest 2020-ban is olyan rangos programoknak ad otthont, mint, mint a Bocuse d’Or magyar döntője, a Sirha Budapest Desszert Verseny, a Közétkeztetési Szakácsverseny, vagy a most először a rendezvényen zajló Jeunes Chefs Rôtisseurs, fiatal szakácsok versenyének hazai döntője.

A szakkiállítás mindezek mellett számos konferenciát, bemutatót, és több mint 300 kiállítót vonultat fel, akik mintegy 30.000 négyzetméternyi területen prezentálják termékeiket, szolgáltatásaikat, innovációikat. A kiállítás nemzetközi mivoltát jelzi, hogy a bemutatkozó vállalkozások közel 30%-a érkezik külföldről.