Avatar photo
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2019.08.05
Rio de Janeiróban, augusztus 5-én megnyílt a város egyik legelegánsabb szállodája. Az 5 csillagos Fairmont Rio de Janeiro Copacabana, a Copacabána és az Ipanéma tengerpartok találkozásánál található a volt Sofitel helyén. Az épikezés 14 hónapig tartott.

A szálloda terveit a híres brazíliai építész Patricia Anastassiadis készítette. A szálloda 375 szobával és 52 kék színű dekorral díszített lakosztállyal rendelkezik az úgynevezett Gold Flooron. 10 szoba kategória, spa, 2 úszómedence, szauna, kávézó és éttermek szolgálják a vendégek magas kiemelkedő szintű kiszolgálását.

Az étteremből  lélegzetelállító kilátás nyílik a legendás Copacabana tengerpartjára. Rendezvényterme 1000 fő befogadására alkalmas.

Fotó: Fairmont hotel

A riói Fairmont szálló az első ház Dél-Amerikában. A lánc jelenleg 77 luxus szállodát üzemeltet 30.094 szobával a világ 27 országában Kinától Azerbajdzsánig. A Fairmont Rio de Janeiro Copacabana szobái már foglalhatók, tájékoztatott Sárdi Rezső a HAVAS Creative Tours kelet-európai marketing képviselője.