Avatar photo
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2019.07.05
Csokis desszert, csokis süti, bon-bon, praliné, csokiszelet vagy forrócsoki? A variációk száma végtelen, ha erről a közkedvelt édességről van szó, így nem is csoda, ha az Emirates járatain évente nagyjából 11 millió különböző csokis finomságot szolgálnak fel az utasoknak.

A légitársaság díjnyertes séfjei által kreált különböző csokoládéval készült desszerteket, hasonlóan a menüsorban szereplő többi fogáshoz, az egyes célállomások gasztronómiája inspirálta, ennek és a világ minden tájáról gyűjtött recepteknek köszönhetően garantáltan senki nem fog ráunni a csokis finomságokra. 

Mindannyiunk kedvenc édessége számtalan formában elérhető valamennyi osztályon, így aki a felhők fölött kíván meg egy bögre klasszikus forrócsokit, annak is bármikor teljesülhet a vágya, a hosszú-távú járatokon utazó gyerekeknek pedig csokis nyalókával kedveskednek a légitársaság dolgozói.

A First és a Business Class-on repülők pedig a nemzetközi csokoládé-elit krémjéből szemezgethetnek. A légitársaság díjnyertes séfjei a világ minden tájáról válogatták ezeket a különleges édességeket. Megtalálható köztük a világhírű belga bon-bon manufaktúra, a Godiva, a tradicionális svájci csokoládét készítő Canonica, a közel 100 éve létező francia márka a Valrhona, az ecuadori vegán-barát Pacari, a belga praliné műfaját megteremtő Neuhaus, a brit Hotel Chocolat, vagy épp az Emirátusok közkedvelt márkái: a francia hagyományokat követő Forrey & Galland, és az európai stílust közel-keleti ízvilággal vegyítő Coco Jalia termékei.

Ebben a kínálatban mindenki találhat kedvére való finomságot mindegy, hogy a klasszikus ízeket kedveli, mint a kávékrém, vagy a 70%-os étcsoki, vagy olyan különlegességeket szeretne kipróbálni, mint a Cuzco sóval és tört kakaóbabbal ízesített csokoládé. A tradíció és az innováció találkozását pedig a Butler’s ír csokoládé manufaktúra finomságai képviselik a First Class-on.

Aki pedig az indulás előtti időt nassolással szeretné elütni, annak is valóra váltják a kívánságát, az Emirates A380 fedélzeti lounge ugyanis korlátlan mennyiségű M&M’s csokigolyóval várja az utasokat.

Az Emirates járatain az év minden napján ünnepeljük a csokoládét, az utasoknak már csak választani kell az ünnepi fogások közül.