Avatar photo
Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2024.01.18
Előadás a magyarok őstörténetéről, feltöltődés a Hévízi Gyógytó vízében, a magyar kultúra hétvégéje Szentendrén, Lionel Bart: Oliver! - a Pesti Magyar Színház műsorán, 46. Utazás Kiállítás a Hungexpo-n, halas fogások a From Sea Étteremben!
46. Utazás Kiállítás február 22-25. között a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!
Idén 46. alkalommal nyílik meg az Utazás Kiállítás a Hungexpo-n, hogy találkozóhelyet biztosítson mindenkinek, akinek az utazás a szenvedélye. HungaryCarddal – a szakmai nap kivételével –  4 alkalommal 1 főre válthatnak belépőjegyet  50% kedvezménnyel.
Bővebben…

Káoszból rend – A Magyar őstörténet megoldása – Deák István őstörténet kutató előadása január 23-án!
Helyszín: A L T E M P L O M (1133 Budapest, Pozsonyi utca 58. – Bejárat a Gogol utca felől!) HungaryCard tulajdonosoknak 50% kedvezmény 2 fő részére a belépőjegy árából. Bővebben…

Lionel Bart: Oliver! – családi musical a Pesti Magyar Színház műsorán!
Monumentális díszlettel és fülbemászó dallamokkal vár mindenkit előadásával a Pesti Magyar Színház. HungaryCarddal 50% Kedvezmény 2 fő részére a színházjegyek árából, mely a színház jegypénztárában és szervezési irodájában vehető igénybe.
Bővebben…

Magyar kultúra hétvégéje a Ferenczy Múzeumi Centrumban Szentendrén!
A Magyar Kultúra Napjához kapcsolódva tárlatvezetések és beszélgetéssel egybekötött filmvetítések várják a közönséget a Ferenczy Múzeumi Centrum kiállítóhelyein. HungaryCarddal a kiállítóhelyek ingyenesen látogathatók.
Bővebben…

Varázslatos téli fürdőzés Hévízen!
Szinte mesébe illő kép, amikor a Hévízi-tóban a tavirózsák között úszkálókat látunk hóesésben. Ebben a különleges élményben a 22-24 fokos tóban bárkinek része lehet, aki télen jön a városba. A Hévízi-tó egyik különlegessége, hogy vize télen sem hűl 22 fok alá, így a szabadtéri fürdőzés, gyógykezelés hidegben is élvezhető. HungaryCard tulajdonosként 50% kedvezménnyel válthatunk 3 órás belépőjegyet. Bővebben…

Síelés Szlovákiában!
Síeljen olcsóbban Szlovákia egyik legnépszerűbb síközpontjában, Donovalyban, Budapesttől 220 km-re!
Bővebben…

Sugár Bowling & Pub – élmények kicsiknek és nagyoknak!
A Sugár Bowling & Pub Budapest legnagyobb bowling centere, a teljesen felújított Sugár Üzletközpontban várja vendégeit tíz professzionális, a legmodernebb technológiával felszerelt bowlingpályával. HungaryCard tulajdonosoknak 20% kedvezmény a kártya felmutatására a bowlingjáték árából, illetve 1 alkalommal 50% kedvezmény a pályabérlés árából.
Bővebben…

Ízletes halas fogások Szentendrén From Sea Étteremben!
A szentendrei From Sea Étterem izgalmas halételekkel és elsőrangú kiszolgálással  várja kedves vendégeit! HungaryCard tulajdonosoknak 10% kedvezmény a fogyasztás árából.