Avatar photo
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2023.03.27
A TV2 „Sikeres leszek!” című álláskereső műsorában elismert HR-esek, tanácsadók, cégvezetők, fejvadászok és önéletrajzírók hasznos tanácsokkal látják el az álláskeresőt, és a tévénézőket is. Ezúttal Róth Zoltán, a Balaland Familypark vezetője és menedzsere került sorra, aki elmondta, milyen készségek szükségesek az animátori pozíció betöltéséhez.

Róth Zoltán, a Balaland Familypark vezetője és menedzsere a TV2 „Sikeres leszek!” című műsorában arról mesélt, mi kell ahhoz, hogy valaki sikeres animátorrá válhasson egy hotelben. 

Zoltán az Egyesült Államokban egy ötcsillagos szállodában szerzett releváns tudást és tapasztalatot a szakmában, majd hazatérve kamatoztatta ezeket. Jelenleg a keze alá tartozik számos pozíció felügyelete, köztük az animátoroké is.

A szakember elmondta, az animátori munkakör rendkívül összetett, nagy koncentrációt, és egyéb kvalitásokat is igényel.

A megfelelő kommunikáció, tájékoztatás és információátadás nagyon fontos ebben a szakmában, és nem csak az animátor és vendég között kell, hogy jól működjenek ez előbb említett dolgok, hanem az animátor és a többi dolgozó, illetve a csapat tagjai között is. Összességében, ez a munka nagy odafigyelést és rátermettséget igényel” – mondta.

Azt is megtudtuk, hogy a jó hangulat és az összetartó csapat mellett számos egyéb pozitívummal is jár az animátorok munkája.

„A szép környezet mellett versenyképes fizetést, szállást, meleg ételt, és útiköltség hozzájárulást is biztosítunk az animátorok számára” – tette hozzá Róth Zoltán, a Balaland Familypark vezetője.

Az adásból azt is megtudtuk, milyen nehézségekkel jár egy Familypark vezetőjének munkája.

„Rendkívül komplex feladata van egy Familypark vezetőjének, irányítani kell a recepciósok, pénztárosok munkáját, az animátorokat, úszómestereket, emellett ügyelni kell a kültéri és beltéri élménymedencék biztonságára is, ami hatalmas felelősséggel jár”- zárta a szakember.

Fotó: Balaland