Avatar photo
Szerkesztő:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2023.03.25
A szakember rövid kitérő után, nemzetközi tapasztalattal gazdagodva üzletfejlesztési igazgatóként tért vissza az Accent Hotelshez, támogatva a szállodalánc közép- és hosszú távú növekedési stratégiáját.

Csapó László több mint 10 évnyi értékesítés területén szerzett tapasztalattal csatlakozott 2021 áprilisában az Accent Hotels csapatához, egy év után azonban rövid kitérőt tett szakértőként a szállodabefektetések és nemzetközi szállodaportfólió menedzsment területén. A szakember márciusban üzletfejlesztési igazgatóként tért vissza a szállodalánchoz, hozzájárulva a vállalat bővülési terveihez, hiszen fő feladata lesz a portfólióba illeszkedő új szállodák és potenciális üzleti partnerek felkutatása.

„Az Accent Hotels tavaly ünnepelte alapításának 15 éves évfordulóját, az általunk üzemeltetett szállodák száma pedig már a 30-hoz közelít. Elkötelezettek vagyunk a további fejlődés irányában, melynek fontos mérföldköve László érkezése. A magyarországi terjeszkedés mellett célunk Ausztriában is növelni az általunk üzemeltetett szállodák számát, közép- és hosszú távon pedig újabb európai országokban szeretnénk megjelenni” – mondta el Csordás Imre, az Accent Hotels ügyvezető igazgatója.

„Az elmúlt évben tulajdonosi oldalról is széles körű tapasztalatot szerezhettem, így immár részletes rálátással rendelkezem a szállodaüzemeltetési együttműködés mindkét résztvevőjének igényeire. Örömmel és eltökélten térek vissza az Accent Hotelshez, hiszen teljes mértékben azonosulni tudok a vállalat növekedési céljaival, melyhez már most adott az összetartó és tapasztalt támogató csapat” – tette hozzá Csapó László.
Csapó László elérhetőségei:
laszlo.csapo@accenthotels.com
+36 30 779 8336