Avatar photo
Szerkesztő:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2023.01.27
Teljesen megújult Debrecen ikonikus parkjának látogatói bérletrendszere. Az idei évtől háromszintű kínálatból minden visszatérő látogató megtalálhatja a felhasználói szokásainak leginkább megfelelő bérletkonstrukciót.

Az egész éves állatkerti látogatásra jogosító Sétálóbérlet mellett újdonságként kapható a korlátlan vidámparki játékgép-használatot is biztosító Élménybérlet, valamint a különbelépős rendezvényeket is magában foglaló VIP bérlet.

Mindhárom típusú bérlet természetesen SZÉP kártyával is megvásárolható. Az éves bérletrendszer megújításának következő lépéseként a Park örömmel jelenti be, hogy februártól a gondoskodó cégek és felelős munkáltatók immár választhatják juttatási csomagjuk részeként a Zoo Debrecen céges bérleteit is.

A Park ezzel a különleges ajánlattal várja mindazokat a cégeket, amelyek szeretnének felejthetetlen kikapcsolódási lehetőséggel kedveskedni munkatársaiknak és egyúttal támogatni a sokszínű élővilág megőrzésének nemes ügyét is.

A munkavállalók között szabadon átruházható céges Sétáló- és Élménybérlet a megváltástól számított egy teljes éven keresztül biztosít napi legfeljebb kétszeri belépést két felnőtt és három gyermek számára normál nyitvatartási időben, utóbbi ráadásul a vidámparki játékgépek korlátlan használatára is jogosít.

A céges bérletekkel kapcsolatos további részletekről az intézmény honlapja nyújt tájékoztatást.