Avatar photo
Szerkesztő:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2022.06.30
Ras Al Khaimah Turisztikai Fejlesztési Hivatala (RAKTDA) RAKation néven június 15-től nyári kampányt indít, amelynek célja az Emirátusok zöld szívébe invitálni a nyaralókat.

Az Egyesült Arab Emirátusok legészakibb és leg”zöldebb” emírsége, Ras Al Khaimah 96 km hosszú tengerpartjával, érintetlen strandjaival, buja mangrove erdőivel, több mint 7000 éves történelmével és remek aktív turizmusra csábító programjaival tökéletes nyári úti cél a családok és aktív kikapcsolódást keresők számára egyaránt.

Az Egyesült Arab Emírségek eme különleges turisztikai régióját hivatott megismertetni a 2022. június 15. – szeptember 15. között futó RAKation kampány.

Azok a vendégek, akik minimum három éjszakát foglalnak Ras Al Khaimah – a kampányban résztvevő – huszonhét három, négy vagy ötcsillagos hotel egyikébe, ingyenes belépőjegyeket kapnak a Jais Sledder-re, a régió legnagyobb bobpályájára, ami 1840 méter hosszú, hajtűkanyarokkal tűzdelt és mintegy 8 percen át igazi adrenalin fröccsöt ígér az utasainak.

A RAKation kampány keretében az ingyenes belépő mellett  30% kezdeménnyel vehetők igénybe a Jebel Jais hegységben található aktív programok is, úgy mint a Jais Flight, a világ leghosszabb kötélpályája, ami 160 km/óra feletti sebességgel 2,83 km-en keresztül garantálja a felejthetetlen, pulzusszám-emelő légi kalandokat, a Jais Sky Tour, ami hat különleges zipline pályával várja a látogatókat, de az akció vonatkozik az 1484 by Puro, az Egyesült Arab Emírségek legmagasabban fekvő éttermében történő fogyasztásra is.

A RAKation keretében a  vendégek ingyenes transzferjáratokkal juthatnak el Jebel Jais-be, az akcióban résztvevő programok és étterem helyszínére.

Ras Al Khaimah turisztikai attrakcióiról, a kampányban résztvevő szállodák listájáról és egyéb részleteiről folyamatos tájékoztatást kapnak az érdeklődők a RAKTDA közösségi média felületein: https://visitrasalkhaimah.com/.

AVIAREPS Turisztikai Marketing Ügynökség

——-F