Avatar photo
Szerkesztő:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2022.06.21
A kicsengetés közeledtével a Debreceni Állatkert és Vidámpark azzal az örömhírrel szolgálhat, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel az idei nyári szünetben minden héten megrendezi az exkluzív pénteki Esti sétákat és a korlátlan kalandokkal szolgáló Karszalagos Hétvégéket.

A nyáreste varázsában megtartott Esti séták résztvevői egyedülálló szakvezetésen nyerhetnek bepillantást a kert ezernyi titkába és leshetnek be a kulisszák mögé, ahol feltárul az állatok addig ismeretlen, esti élete.

Állatgondozók segítségével akció közben ismerkedhetnek meg a legkülönlegesebb lakókkal: testközelből megtekinthetik a marabuk halvacsoráját, végigkövethetik a nagyragadozók éjszakai portyáját, és felfedezhetik a Pálmaház megannyi különlegességét. A páratlan élményben augusztus 19-ével bezárólag minden pénteken – első alkalommal június 17-én – 20:00 és 23:00 között lehet részük az érdeklődőknek.

A jegyek limitált számban kaphatók: alkalmanként 60 db váltható online elővételben 4800 Ft-os egységáron, további 20 db pedig a helyszínen fejenként 5000 Ft-ért.

A nyáron első alkalommal június 18-án és 19-én kerül sor az augusztus 28-ig minden szombaton és vasárnap visszatérő Karszalagos Hétvégére, amelynek keretében a karszalagos belépőt váltó vendégek egész nap – 9:00 és 18:00 között – korlátlanul használhatják majd az intézmény valamennyi játékgépét. A karszalagos belépők felnőtteknek 4500 Ft-ért, gyermekeknek pedig 5500 Ft-ért válthatók meg helyszínen vagy online.