Avatar photo
Szerkesztő:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2022.06.18
Felújított és új downhill pályákkal várja a kerékpározás szerelmeseit Eplény. A természet rezgései, a sport lüktetése, az új fogások illata adja a Síaréna Vibe Park különleges hangulatát, amely négy évszakos programjaival egész évben várja vendégeit Eplényben.

A Síaréna Vibe Park egy üde színfolt a Bakony szívében, olyan gyönyörű helyszín, ami számos lehetőséget tartogat az ide látogatók számára az év minden szakában. Az erdő illata, a csodás kilátás, a túraútvonalak csendes ösvényei, a libegőzés élménye, a téli sportok színes skálája, mind-mind a feltöltődésre adnak lehetőséget, a családi és baráti kikapcsolódások tökéletes helyszíneként.

Mindezek mellett Eplény sokszínűsége magában rejti az izgalmakat, az új élmények felfedezését, a természet adta kihívásokat. Azoknak az extrém sportok kedvelőinek is izgalmas eseményekkel készülünk idén nyáron is, akik mesterséges pályák helyett a természetben szeretik feszegetni saját határaikat, legyen szó terepfutásról vagy épp extrém terep kerékpározásról. – mondja Soós Csaba, a Síaréna Vibe Park ügyvezető igazgatója.

„Az elmúlt időszakban azon dolgoztunk, hogy a kerékpárosok újra birtokba vehessék nem csak a hegyet, de a libegőt is, így idén nyáron kialakítunk egy állandó downhill pályát az extrémsport kedvelőinek. Szeretnénk, ha mindenki megtalálná a számára megfelelő nehézségű pályát, így június 17-től egészen július 15-ig szakaszosan pályafelújítást végzünk majd, viszont minden péntek-szombat-vasárnap várjuk mindazokat, akik a meglévő pályákat szeretnék kipróbálni. Tervezetten július 15-től már a hét minden napján várjuk a terep kerékpározás szerelmeseit a profin előkészített és felújított pályákkal. – meséli Bálint László, a Síaréna Vibe Park ügyvezetője.

Olyan kényelmi szolgáltatások vehetők majd igénybe, mint a 4 üléses felvonón biztosított kerékpártartó, nagynyomású kerékpármosó, zuhanyzási lehetőség, valamint az e-bike-kal érkezőknek minden jegyárból 50% kedvezményt biztosítanak, amely pályahasználatra jogosít.

A Síaréna Vibe Park a tavaly őszi brand megújításával többek között az eddig is meglévő szolgáltatásait, valamint a négy évszakos működését szeretné megismertetni azzal a célközönséggel is, akik eddig még nem jártak náluk.

Bővebb információk: www.siarena.hu