Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2020.11.14
A napokban nyílt meg az a luxuskategóriájú butik-hotel Vallettában, melynek megvalósítására több mint 20 millió eurót szántak a befektetők.

Az új szálloda első körben 40 munkahelyet teremt az amúgy egyre nehezebb helyzetben lévő ágazatban. A szálloda a vallettai Grand Harbour-re (Nagy Kikötő) néz és tulajdonosai igen bizakodók.

Az Iniala Harbour House & Residences butik hotel a Szent Barbara bástyák közelében van. A beruházó és alapító Mark Weingard elmondása szerint teljes üzemeléshez majd 60 fős személyzetre lesz szükség, de a mostani helyzetben 40 fővel indulnak.

A vendégeket különleges élmények várják a főváros, Valletta szívében. A 23 szobás ház a maga nemében az első ilyen Máltán.

Mr Weingard hozzátette, hogy az általa képviselt Iniala csoport célja, hogy ezzel olyan nemzetközi utazóközönséget vonzzanak Máltára, akik kifejezetten az ilyen különleges élményeket keresik.

A megnyitón a turisztikai miniszter, Julia Farrugia Portelli kiemelte, hogy az elmúlt egy hónapban ez már a másik felső kategóriás luxus szálloda, mely Vallettában nyílt meg.

Jól példázza, hogy Málta miként vonzza a magas szintű beruházásokat és teljes mértékben egybevág a máltai kormány, a turisztikai kiválósági termékekre összpontosító stratégiájával.
A szálloda elérhetősége: https://inialamalta.com

Fotók és szöveg: Máltai Idegenforgalmi Hivatal | VisitMalta Hungary