Avatar photo
Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2020.10.21
A Nagyerdei Kultúrpark a jelen járványügyi helyzetben is több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására.

Szeretnék, ha a tanulók felelevenítenék az előző tanévben vagy a szünidőben megélt állatkerti élményeiket, ezért országos iskolai rajzpályázatot hirdetnek „Álmaim állatkertje” címmel.

A pályázatra az ország bármely iskolájából lehet jelentkezni osztályonként egy darab, átélt és/vagy elképzelt állatkerti élményeket illusztráló alkotással, amely bármilyen technikával (ceruzával, filctollal, zsírkrétával, festékkel, stb.) készülhet, mérete azonban csak A/4-es lehet.

A pályamunkákat postán lehet elküldeni, vagy személyesen az állatkerti pénztárnál leadni nyitva tartási időben 2020. december 11-ig.

A beérkezett alkotások közül a szakmai zsűri közreműködésével kiválasztott első három helyezett, továbbá az intézmény közösségi oldalán (www.facebook.com/zoodebrecen) megszavazott közönségdíjas pályamunka részesül majd a csoportos állatkerti látogatást és szakvezetést, illetve vidámparki kalandokat magában foglaló díjazásban.

Az intézmény telefonon fogja értesíteni a nyerteseket, ezért kéri, hogy a pályamunka hátoldalán vagy a leadott anyag mellékletében a pontos név és cím mellett telefonos elérhetőség is szerepeljen.

További információkért látogasson el a www.zoodebrecen.hu weboldalra, illetve érdeklődjön a rajzpalyazat@zoodebrecen.hu emailcímen vagy a 06 30 355 5370-es telefonszámon.