Bódi Ágnes
Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2020.10.07
Erdei Nóra, PR és közösségi média menedzser (VisitDebrecen) gyüjtötte össze számunkra, hogy a turisták és az ott élők milyen őszi programok között választhatnak Debrecenben.

Szüreti vigasság – kisfarsangi mulatságok címmel október 10én a Dósa nádor téren tematikus családi napokat rendeznek Debrecenben. A csodálatos ősz jegyében: zene, tánc, kézműves foglalkozások, kirakodóvásár és sok más meglepetés várja szombatonként az érdeklődőket a megújult Dósa nádor téren!

https://visitdebrecen.com/hu/hot-now/szureti-vigassag-kisfarsangi-mulatsagok/

https://visitdebrecen.com/hu/hot-now/kisfarsangi-mulatsagok-mihaly-naptol-marton-napig/

Karszalagos Hétvége a Debreceni Vidámparkban címmel október 10-11-e között a Debreceni Vidámparkban október 10-én és 11-én idén utolsó alkalommal rendezi meg a nagy sikerű Karszalagos Hétvégét, amelynek keretében a karszalagos belépőt váltó vendégek egész nap, 10:00-tól 17:00-ig korlátlanul használhatják majd az intézmény valamennyi játékgépét.

https://visitdebrecen.com/hu/hot-now/az-ev-utolso-karszalagos-hetvegeje-a-debreceni-vidamparkban/

Történetek egy családi albumból elnevezéssel október 18. – november 1., Pásti utcai zsinagógában „Történetek egy családi albumból” címmel nyílik kiállítás 2020. október 18-án 17 órakor a debreceni Pásti utcai zsinagógában. A vándorkiállítás 9 tematikus panelen mutatja be a 20. századi magyar zsidók életét angol és magyar nyelven.

https://visitdebrecen.com/hu/hot-now/tortenetek-egy-csaladi-albumbol/

Miénk itt a tér! Október 25-én a Vojtina Bábszínház megnyitja vendégei előtt a bábszínház összes terét, izgalmas felfedezőutat kínálva minden látogatónak. Az ünnepi évadban minden hónap utolsó vasárnapján sokszínű programokkal készülnek. Első alkalommal október 25-én, vasárnap az előadásra való felkészülés pillanatai kerülnek terítékre.

https://www.facebook.com/events/317863279516530/

Tűzliliom – ősbemutató lesz november 14-én a Kölcsey Központban. Wass Albert A funtineli boszorkány című nagy sikerű regényét az Örökös Kiváló Együttes címet elnyert Debreceni Népi Együttes dolgozta színpadra. A misztikus táncjáték ősbemutatóját november 14-én tartják a Kölcsey Központ nagyszínpadán.

https://visitdebrecen.com/hu/hot-now/tuzliliom-osbemutato/

További turisztikai hírek, aktualitások: https://www.facebook.com/VisitDebrecenOfficial