Avatar photo
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2020.06.04
Most végre újra utazhatunk, s természetesen olyan helyre szeretnénk most az olvasót elkalauzolni, ahol biztonságos körülmények között kikapcsolódhatunk a családdal vagy éppen baráti társasággal. Friss levegő, csábító alföldi rónaság, és persze az elmaradhatatlan vidéki konyha várja a pihenni vágyókat a Hortobágyi szélén, a Sárrét szívében.

Sárrétudvari nyugodt és csendes település, ahol egy merészet álmodó család alázatos munkájaként született meg családi vállalkozásként a Sárréti Pegazus Lovarda és Vendégház.

A szállás egyedisége a hamisítatlan falusi környezet, mely kiváló lehetőséget nyújt a mindennapi stressz levezetésére, családi- illetve baráti kapcsolatok elmélyítésére, csapatépítő programok lebonyolítására.

Az aktív pihenésre vágyó vendégeknek a lovarda és vendégház remek alkalmat kínál az év bármely szakában. Legyen az tapasztalt lovas, vagy épp olyan, aki most szeretné azt a csodálatos élményt megtapasztalni, hogy milyen kapcsolat alakulhat ki ló és lovasa között. A fedeles lovardában gyakran tartanak versenyeket, csikós bemutatókat, íjász oktatást.

Nyaranta lovas táborokban ismerkednek meg a gyerekek a lovas sporttal, a lovak gondozásával.

Fotó: Sárréti Pegazus Lovarda és Vendégház

A kényelmes Pegazus Vendégház nem éppen fogyókúrázóknak való hely, mert itt a helyi termelők kiváló termékeiből készülnek a gazdag és változatos fogások. A házias ízeknek, mint például a  joghurtnak, túrónak,sült hurkának, kolbásznak, a bundás kenyérnek, a bográcsban főzött pince- és, őzpörköltnek, a töltött káposztának, a hatalmas tálakon érkező rántott  és töltött húsoknak és zöldségeknek, a finom süteményeknek nem lehet ellenállni.

Fotó: Sárréti Pegazus Lovarda és Vendégház

A vidéki turizmust kedvelők megtapasztalhatják a természetközeli életforma és a falusi turizmus semmivel össze nem hasonlítható élményét. Ez egy teljesen stresszmentes zóna, ahol madárdalra, kakas- kukorékolásra ébredhet. Pusztabusszal bebarangolhatjuk a környéket.

Nagyobb csoportoknak lovas és  íjász bemutatót, helyi termelői piacot, kézműves foglalkozást is szerveznek.

Fotó: Sárréti Pegazus Lovarda és Vendégház

A Sárréti Pegazus Lovarda és Vendégház kiváló helyszíne családi ünnepek, esküvők, ballagások, bankettek megrendezésének is.

Bővebb információ kérhető a 30/279-4538 telefonszámon.
https://www.facebook.com/SarretiPegazus

Hirdetés.