Avatar photo
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2020.03.03
A Bose legújabb találmányának köszönhetően lehetőségünk van felfedezni Bécs városát Beethoven korából. Ezek a különleges szemüvegek ingyen bérelhetők előzetes foglalás nélkül az Albertinaplatz-i Idegenforgalmi Információs Központnál. A szemüveg egész nap tulajdonunkban lehet, legkésőbb estig kell visszavinni.

Beépített hangszóróinak köszönhetően egy napra Beethoven lesz az idegenvezetőnk a gyönyörű városban. A német zeneszerző bemutatja nekünk a várost, amely zenéjének otthont adott. Mesél színházi munkájáról és az életéről, valamint kedvenc helyeire is elkalauzolja a hallgatókat. Városnézésünk keretein belül körbenézhetünk a csodás Lobkowitzi palotában. A Bécsi szimfonikus zenekarnak köszönhetően a Bösendorfer zongora csodálatos hangja és Beethoven művei újra felcsendülnek fülünkben az egyedüálló séta alatt.

Interaktív séta a Bose új szemüvegével

A Bose legújabb szemüvege öt különleges zenei helyszínre kalauzol el minket #RelatedToAustria applikáció segítségével. Sétálj Beethovennel és légy része egy különleges élménynek.

Használata egyszerű

Töltsd le a #RelatedToAustria applikációt az iOS App Store-ból. Béreld ki a szemüveget ingyen a Albertinaplatz-i Idegenforgalmi Információs Központnál. (hozz személyit letétnek) Kapcsold be a bluetoothot, tedd fel a szemüveget és kapcsold be. Nyisd meg a #RelatedToAustria applikációt és kapcsold össze a szemüveggel. Nyomd meg a lejátszás gombot és tapasztald meg a különös élményt. (nagyjából egy óra) *IOS felhasználók tudják használni az applikációt a szemüveg nélkül is, sima fülhallgatóval, de csak korlátozott funkcióval.

Fedezd fel Beethoven világát Alexa és a Google Home segítségével

Aktiválja a “Beethoven’s Vienna” jelszóval a hanganyagot és máris különböző és érdekes adatokat hallhat a világ legnagyszerűbb zeneszerzőjéről. Egy interaktív 28 részes sorozat különleges és személyes módon mutatja be Beethoven történetét, hiszen te döntheted el, hogy milyen sorrendben hallgatnád meg az epizódokat. További információ:
https://www.wien.info/de/sightseeing/touren-guides/bose-ar-beethoven

Idén egyébként nem csak Bécsben várhatóak izgalmas programok Beethoven kapcsán. A Német Turisztikai Hivatal (DZT) pontosan a jubileumi év kezdetén 2019. december 16-tól elindította „Discover Beethoven” nemzetközi tematikus kampányát, amelynek részeként 2020-ban számos rendezvénnyel és attrakciókkal várják a zenerajongókat. Erről itt írtunk bővebben.