Avatar photo
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2020.02.14

Meghívásos tenderen a Solutions Communicationst választotta PR- és kommunikációs feladatainak ellátásra a TUI Magyarország.

A német utazásszervező cég hazai leányvállalata egyrészt a TUI kínálatának online értékesítését végzi Magyarországon, másrészt szakmai támogatást nyújt mintegy 230 hazai utazási irodának, amelyek a TUI termékeit és szolgáltatásait is kínálják.

A TUI Magyarország a Solutions Communicationst választotta kommunikációs tevékenységének hatékony támogatására. Az ügynökség feladata a vállalati- és termékkommunikáción túl az influenszer együttműködések szervezésére terjed ki, a fókuszban pedig a TUI 2019-ben újraindított Budapest – Antalya charterjárataink promóciós támogatása áll.

„A TUI Magyarországon most először dolgozik PR-ügynökséggel. A légiközlekedési és turisztikai iparágban felmutatott kiemelkedő tudás és üzletfejlesztésünk támogatásának professzionális kommunikációs megközelítése miatt döntöttünk a Solutions Communications mellett” – mondta Taskár Tamás, a TUI Magyarország értékesítési vezetője. „Európa legnagyobb légitársaságának nyújtott, 12 évre visszatekintő tapasztalatom és a turisztika számos területén végzett munkáim segítik majd a TUI-t a sikeres magyarországi kommunikációban” – tette hozzá Pákolicz Attila ügyvezető igazgató.