Avatar photo
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2019.12.30
December 22 után a nagyon rossz időjárási körülmények miatt ideiglenesen be kellett zárni a sípályát Eplényben, de szerencsére visszatért a hideg, és újra elkezdtük gyártani a technikai havat a pályára.

December 28-án éjszaka elkezdődött a várva várt lehűlés, és el tudtuk indítani a hógyártást az A1-es pályára. Szinte nulláról kellett indulnunk, de a nagy hógyártó kapacitásunknak köszönhetően 29-én éjszaka több mint 15.000 köbméter havat sikerült gyártani a pálya felületére.

A kollégák kemény munkájának és a hidegnek köszönhetően jelenleg átlagosan 40 cm a hó mélysége az A1-es pályán, így december 31-én a 2019-es év utolsó napján újra tudunk szolgáltatást nyújtani síelni és snowboardozni vágyó vendégeinknek. December 31-én 9:00-tól egészen 20:00-ig lehet majd csúszni a Síarénában, és az Audi E-tron 4 üléses sífelvonó fogja biztosítani a kényelmes és gyors feljutást a hegytetőre.

Nyitva lesznek továbbá:
– Gyermekmegőrző
– Pizzéria
– Kemencés Büfé
– Das WeltAuto Panorámabár a hegytetőn
– Síiskola
– Síkölcsönző

2020 első napján is várunk mindenkit sok szeretettel délelőtt 10:00-20:00-ig. Ahogy tudjuk folyamatosan gyártani fogjuk a pályára a havat, hogy biztonságos hómélységgel tudjunk nekimenni a következő időszaknak is.