Avatar photo
Szerző:
Máté Koczka
Megjelenés:
2019.09.11
Will Smith, valamint a film rendezője, Ang Lee és producerei, Jerry Bruckheimer és David Ellison szeptember végén visszatérnek Budapestre a GEMINI MAN megjelenése alkalmából - a film október 10-étől látható majd a hazai mozikban.

GEMINI MAN több jelenetét Budapesten forgatták tavaly – a filmben a magyar főváros több meghatározó nevezetessége is felbukkan majd.

Az idei, szeptember 24-26-ig tartó látogatás további részleteiről később tudunk beszámolni – annyi azonban már bizonyos, hogy a magyar rajongók e látogasuk során több alkalommal is láthatják majd Will Smith-t, Ang Lee-t,  Jerry Bruckheimert és David Ellisont.

A filmről: Ebben az ötletes, izgalmas és rendkívül látványos akció-thrillerben a Will Smith által megformált Henry Brogan egy elit gyilkos, akit hirtelen üldözni kezd egy rejtélyes fiatal ügynök, sőt, úgy tűnik, előre meg tudja jósolni hősünk minden lépését.

A film rendezője az Oscar-díjas Ang Lee, producerei Jerry Bruckheimer, David Ellison, Dana Goldberg és Don Granger. A további szerepekben Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen and Benedict Wong.

Országos bemutató: 2019. október 10.

Magyar nyelvű előzetes: https://youtu.be/EzQosl1TaVk