Avatar photo
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2019.07.29
Természetesen Dubajban, méghozzá a Burdzs Kalifában. De más újdonságok is várnak az utazókra.

Dubaj továbbra is bővelkedik a kiváló látványosságokban és a világklasszis újdonságokban, melyek még a forró nyári szezonban is érdeklődést keltenek bennünk és lenyűgöznek minket.


Szórakoztatás

  • A Lounge, Burdzs Kalifa

A legmagasabban fekvő lounge, a világ legmagasabb épületében: a Lounge, a Burdzs Kalifában kivételes kilátást nyújt a városra, amellett, hogy kitűnő étkezési élményekkel kecsegtet. Az 585 méteren megtalálható modern lounge, mely az épület 152., 153. és 154. emeletén foglal helyet, élő előadásokat is kínál, ahol nemzetközi zenészek, zongoristák és DJ-k lépnek fel.

  • Kivilágított botanikus kert a felhőkarcoló tetején

A Jameel Művészeti Központ a modern művészetek központjává nőtte ki magát Dubajban. 10 különböző galériahelyiséget foglal magába, ahol átmeneti kiállítások kapnak helyet – az egyik leglátványosabb azonban kétségtelenül éjszaka tekinthető meg.

A központ tetején ugyanis egy kivilágított botanikus kert várja az érdeklődőket, mely ingyenesen megtekinthető – mindezt két kuvaiti művész, Alia Farid és Aseel AlYaqoub fantáziájának köszönhetjük.

Gasztronómia

  • Masterchef, a TV-s élményt rejtő étterem

A Masterchef, a TV-s élményt rejtő étterem a világ első vendéglátó egysége, mely az egyik legsikeresebb TV-s főző show sorozat koncepciójára épült. A látogatók megkóstolhatják a népszerű, eredeti ételeket, melyeket a show versenyzői és vendégséfjei készítettek. A látogatók a receptekről és a főzési filozófiákról is többet megtudhatnak, továbbá információhoz juthatnak a show élményeiről is.