Avatar photo
Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2024.04.12
Élményvonatos kirándulás Brno-ba, gyógyulás és feltöltődés a Cserkeszőlői Strandfürdőben, finom fogások a zuglói Szőnyi Garden Étteremben, Vízkereszt vagy bánom is én – a József Attila színház műsorán, látogatás a a tatai Esterházy-kastélyba!
Élményvonatos kirándulás Brno-ba április 27-én!
A PIVO Expresszel  felfedezhetik Csehország második legnagyobb városának, egyben Morvaország fővárosának számtalan látnivalóját. HungaryCarddal 25% kedvezmény a Standard kocsiosztályra szóló menetjegyének árából maximum 2 fő részére.
Bővebben…

Vízkereszt vagy bánom is én – a József Attila színház műsorán!
Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke. HungaryCarddal 15% kedvezmény a színházjegy árából maximum 2 fő részére, mely a színház jegypénztárában megváltott jegyekre érvényes.
Bővebben…

Tavaszi megújulás és kényeztetés a hévízi Naturmed Hotel Carbona****-ban!
Hangolódjon  a tavaszra, és engedjen meg magának néhány nap felejthetetlen kikapcsolódást! HungaryCarddal 10% kedvezmény a csomagárból.
Bővebben…

Frenk koncert a Várkert Bazárban április 12-én!
Frenk (Torma Gábor) a hazai zenei élet jelentős, de saját állítása szerint is meghatározhatatlan alakja. Zenéjében ötvöződik a pop, a funk, a rock’n’roll, a klasszikus zene, a sanzon és a jazz. HungaryCarddal 20% kedvezmény maximum 2 fő részére a program teljes árú jegy árából online jegyvásárlás esetén.
Bővebben…

Izgalmas fogások burjánzó zöld környezetben a zuglói Szőnyi Garden Étteremben!
A hely kínálatában szerepelnek a nemzetközi konyha remekei, a magyaros jellegű ételek és a helyi séf specialitásai. HungaryCarddal 10% kedvezmény a fogyasztás árából.
Bővebben…

Gyógyulás és feltöltődés a Cserkeszőlői Strandfürdőben!
A Cserkeszőlői Gyógy- és Strandfürdő a gyógyulni pihenni vágyó vendégeknek
és a gyermekes családoknak egyaránt kellemes  kikapcsolódás! HungaryCarddal 50% kedvezmény  a felnőtt napijegy árából! Bővebben…

Történelmi időutazás a tatai Esterházy-kastélyban!
A kastély, amely az 1760-es évek második felében épült 1945-ig az Esterházy család birtokában volt. A város a tata-gesztesi uradalom birtokközpontjaként a tulajdonosok számára kiemelt jelentőséggel bírt. HungaryCarddal 50% kedvezmény jár maximum 2 fő részére a teljes árú felnőtt belépőjegy árából.
Bővebben…