Avatar photo
Szerkesztő:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2024.03.09
Ezeregy éjszaka – a Pesti Magyar Színház műsorán, új kedvezményadó partnerünk a Szeleta Park Látogatóközpont, kirándulás Krisna-völgybe és a Nádasdy-kastélyba, elindult a márciusi lakásbiztosítási kampány, nőnapi városnézés Miskolcon!
 
Látogassák meg a legendák kastélyát Nádasdladányban!
A Nádasdy család kastélya Nádasdladány ékköve, mesebeli úti cél lehet azoknak, akik szeretik az időutazást a múltba, és kíváncsiak rá, miként élték mindennapjaikat kiváltságos elődeink. HungaryCarddal 50% kedvezmény a teljes árú felnőtt belépőjegy árából maximum 2 fő részére.
Bővebben…

Geszti-Monori-Tasnádi: Ezeregy éjszaka – a Pesti Magyar Színház műsorán!
Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is. HungaryCarddal 50% Kedvezmény 2 fő részére a színházjegyek árából, mely a színház jegypénztárában és szervezési irodájában vehető igénybe.
Bővebben…

Testi-lelki feltöltődés a Kamilla Gyógyfürdőben Balmazújvárosban!
A balmazújvárosi Kamilla Fürdő Hajdú-Bihar megye ékszerdoboza közel a világhírű Hortobágyhoz, Debrecentől és Hajdúszoboszlótól is egyaránt 20 km-re helyezkedik el. HungaryCarddal 4 alkalommal 50% kedvezmény 1 fő részére az egész napos felnőtt napijegy árából.
Bővebben…

Új kedvezményadó partnerünk a Szeleta Park Látogatóközpont!
A miskolci Szeleta Park Látogatóközpont, a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság legújabb bemutatóhelye, négy évszakos kaland az egész családnak. HungaryCarddal a kiállításra szóló teljes árú belépőjegy 2.000 Ft helyett 1.800 Ft/fő, a kedvezményes árú belépőjegy 1.500 Ft helyett 1.300 Ft/fő maximum 2 fő részére. Bővebben…

Fitos Dezső társulat: Taven Baxtale – Legyetek szerencsések! – előadás a Várkert Bazárban március 12-én
Az előadás célkitűzése, hogy a lehető legkomplexebben mutassa be a cigány néphez kapcsolódó mesterségeket. A kedvezmény a varkertbazar.jegy.hu oldalon keresztül történő vásárlás során a HungaryCard kuponkód használatával érvényesíthető. 
Bővebben…

Keresd a nőt! – tematikus garantált városnézés Miskolcon!
A nőnap kapcsán indul a szezonnyitó séta március 9-én. HungaryCard tulajdonosoknak 20% kedvezmény az idegenvezetési díjból 2 fő részére!
Bővebben…

Tavaszi megújulás Krisna-völgyben!
A tavasz csodálatos színei már megérkeztek Krisna-völgybe. Látogasson el Somogyvámosra töltődjön fel és legyen tanúja a Krisna-völgyi természet színpompás ébredésének. HungaryCarddal 10% kedvezmény a belépőjegyek árából és az éttermi fogyasztás összegéből, menü vásárlása esetén.  Bővebben…

Elindult a márciusi lakásbiztosítási kampány!
Márciusban Ön is válthat igényeinek jobban megfelelő, korszerűbb, vagy akár olcsóbb lakásbiztosításra!

  Bővebben…