Avatar photo
Szerző:
Máté Koczka
Megjelenés:
2024.02.13
Tudta? Londont különleges gasztro busztúrákkal is fel lehet fedezni, amik ötvözik a városnézést a hagyományos brit tea kultúrával. Ez az egyedülálló élmény egy klasszikus, két emeletes londoni buszon zajlik, ahol az utasok a város szívében, a Big Ben, a Buckingham Palota, vagy a London Eye körül barangolva kóstolhatják meg a finom teákat, kávékat és házi süteményeket.

A brit délutáni tea, egy olyan hagyomány, amely mélyen gyökerezik Anglia kulturális örökségében. Ez a kellemes szokás, amely a 19. század közepén kezdődött, ma már az Egyesült Királyság egyik jelképévé vált. A finom teák, a friss sütik és a puha szendvicsek társaságában eltöltött délutánok nemcsak a társadalmi együttlétet szolgálják, hanem lehetőséget adnak a kikapcsolódásra és a kulturális élvezetekre is. A Brigit’s Bakery ezt a hagyományt veszi alapul, és egy különleges fordulattal egyesíti a brit teázást a londoni városnézéssel, létrehozva ezzel egy emlékezetes és egyedi élményt.

Fotó: Koczka Máté

Amint a Brigit’s Bakery ikonikus Routemaster busza elindul, a klasszikus angol délutáni tea és a londoni látnivalók különleges elegye tárul fel előttünk. A busz ablakain keresztül megcsodálhatjuk a város nevezetességeit, mint a Big Ben, a Westminsteri Apátság és a Tower Bridge, miközben kényelmesen hátradőlünk a vörös bársony üléseken. A busz belső terének elegáns berendezése és a lágy zene tökéletesen kiegészíti az utazást, létrehozva egy stílusos és pihentető atmoszférát.

Fotó: Koczka Máté

A túra során finomabbnál finomabb harapnivalókat szolgálnak fel. A kézzel készített szendvicsek, például a füstölt lazac krémsajttal, vagy a frissen sült scone-ok lekvárral és tejszínnel, igazi ínyenc élményt nyújtanak. A tea választék, amely az angol reggeli teától a frissítő zöld teáig terjed, tökéletes kísérője a finom falatoknak. Az élményt tovább gazdagítja a busz ablakain át elénk táruló festői városkép, amely egyedülálló módon ötvözi a kulináris élvezeteket és a vizuális gyönyörködtetést.

Fotó: Koczka Máté

Tematikus programok

A Brigit’s Bakery többféle tematikus túrát is kínál, biztosítva, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább izgalmasat. A gin szerelmesei a Bombay Sapphire Gin Afternoon Tea Sightseeing Bus Touron élvezhetik kedvenc italukat, míg a családok számára ideális a Peppa Pig Afternoon Tea London Sightseeing Bus Tour.

Fotó: Koczka Máté

A Paddington Afternoon Tea Bus London Sightseeing Tour a kedvelt mesehős, Paddington maci történeteivel varázsolja el az utasokat. Mindegyik túra egyedülálló élményt kínál, lehetőséget adva az utasoknak, hogy egy új szemszögből ismerjék meg a várost.

Fotóinkon a cég limitált, Valentin-napi programjáról készült fotók láthatók. A menü a hagyományos klasszikus túráé, csak a dekoráció különbözik.

Fotó: Koczka Máté