Avatar photo
szerkesztőp:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2024.02.01
Nyerjen páros belépőt az Utazás Kiállításra, Farsangi Kürtőskalács Hétvégék az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászdában, Száll a kakukk fészkére - a József Attila Színház műsorán, testi-lelki feltöltődés a Pápai Várkertfürdőben.
Nyerjen páros belépőt az Utazás Kiállításra 2024. február 22-25. között!
Az Utazás kiállítás a látogatói igényeknek megfelelően megújul, interaktív programokkal egészül ki, amelynek köszönhetően Magyarország vezető turisztikai kiállítása minden korosztály számára évről évre újabb élmény- és inspirációszerzési lehetőséget biztosít.
Bővebben…

Gyermekkórus és hegedűszó – A Magyar Rádió Művészeti Együtteseinek koncertje Kelemen Barnabással február 17-én!
HungaryCarddal 20% kedvezmény maximum 2 fő részére online jegyvásárlás esetén. A kedvezmény a varkertbazar.jegy.hu oldalon keresztül történő vásárlás során a HungaryCard kuponkód használatával érvényesíthető. 
Bővebben…

Farsangi Kürtőskalács Hétvégék az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászdában!
Most már hagyománynak is nevezhetjük, hogy a farsangi időszakban több tematikus eseményt is tartunk az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászdában, még elcsíphettek két ilyen hétvégét, ahol nem csak a kürtőskalácsoké a főszerep, hanem hagyományos székely kürtősfánkot is készítünk. HungaryCard tulajdonosoknak 15% kedvezmény a fogyasztás árából.
Bővebben…

Száll a kakukk fészkére – Ken Kesey legendás műve a József Attila Színház műsorán!
A Száll a kakukk fészkére a bele nem törődés, a bolondos anarchia bibliája, melynek köszönhetően Ken Kesey regényíró a beat-nemzedék és a fékezhetetlen szabadságvágy szimbolikus alakjává is vált. HungaryCarddal 15% kedvezmény a színházjegy árából maximum 2 fő részére, mely a színház jegypénztárában megváltott jegyekre érvényes.
Bővebben…

Pihentető napok a a harkányi Dráva Hotelben!
A Dráva Hotel Thermal Resort a város központjában, a harkányi Strand- és Gyógyfürdő mellett, hatalmas zöld, ősfás területen, csendes, zöld környezetben várja vendégeit. HungaryCarddal 10% kedvezmény a napi szobaárakból és a honlapon feltüntetett csomagajánlatok árából. 
Bővebben…

Valentin nap alkalmából virágot a VirágDealer-től HungaryCard kedvezménnyel!
Éjjel-nappali virágüzlet a Múzeum körúton. HungaryCard tulajdonosoknak 20% kedvezmény a virágüzletben a vásárlás összegéből. Bővebben…

Simon & Garfunkel Story + Old Boys 45 koncert márciusban több helyszínen!
A Krokodil Rock bejelenti a „Nagy Generáció koncertjei” sorozatának 2024. márciusi koncertjét. A koncertre HungaryCard kedvezmény nem érvényesíthető, de jó szívvel ajánljuk minden zenekedvelő figyelmébe.
Bővebben…

Testi-lelki feltöltődés a Pápai Várkertfürdőben!
A Termálfürdő a hét minden napján 9-től este 8 óráig nyitva áll a látogatók előtt. HungaryCarddal 4 alkalommal 50% kedvezmény 1 fő részére a teljes árú egész napos felnőtt belépőjegy árából.
Bővebben…