Avatar photo
Szerkesztő:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2023.11.18
Wolf Kati lemezbemutató koncert a Várkert Bazárban, Advent Expressz – élményutazás Nagyváradra, ismét látogatható az Edelényi kastélysziget, Budapest 150 – rendhagyó tematikus épülettörténeti séta a Vigadóban, fürdőzés az Aquaworld-ben!

Wolf Kati lemezbemutató koncert a Várkert Bazárban, Advent Expressz – élményutazás Nagyváradra, ismét látogatható az Edelényi kastélysziget, Budapest 150 – rendhagyó tematikus épülettörténeti séta a Vigadóban, fürdőzés az Aquaworld-ben!

Advent Expressz – élményutazás Nagyváradra a karácsonyi vásárba december 9-én!
Töltsenek egy csodás napot a karácsonyi fényekben úszó Nagyváradon! HungaryCarddal 25% kedvezmény az Expressz Élményvonatok standard kocsiosztályra szóló menetjegyének árából maximum 2 fő részére.
Bővebben…

Nagy Fatál Konyhája – a magyar gasztronómia legjava a belváros szívében!
Foglaljon asztalt és fogyassza kedvenc fogásait egy hangulatos, igényes környezetben! HungaryCarddal 30% kedvezmény az a la carte fogyasztás összegéből. Bővebben…

Új utakon – Wolf Kati lemezbemutató koncert a Várkert Bazárban november 26-án!
HungaryCarddal 20% kedvezmény maximum 2 fő részére online jegyvásárlás esetén. A kedvezmény a varkertbazar.jegy.hu oldalon keresztül történő vásárlás során a HungaryCard kuponkód használatával érvényesíthető. 
Bővebben…

Ismét látogatható az Edelényi kastélysziget!
Az edelényi kastély hazánk egyik legjelentősebb barokk épülete, különlegessége az a rokokó falképegyüttes, mely Közép-Európában egyedülálló módon maradt meg. HungaryCarddal 50% Kedvezmény maximum 2 fő részére a teljes árú felnőtt belépőjegy árából.
Bővebben…

Tobozszüret a Folly Arborétumban november 18-án és 25-én!
A tobozok szüretelése minden évben egyedülálló élmény a Follyban, hiszen az arborétum örökzöldjei tíz méternél magasabbra is megnőhetnek, ezért az ágak végén növő tobozok bizonyos esetekben csak speciális eszközökkel szüretelhetők le. Hungary Carddal 10% kedvezmény a felnőtt, nyugdíjas, gyerek és családi belépőjegy árából. Bővebben…

Aquaworld – az örök nyár szigete!
Az Élményfürdő ezernyi élményt nyújt felnőttnek, gyermeknek egyaránt és egész évben jó idővel várja a kikapcsolódni vágyókat.  HungaryCarddal 1 alkalommal 50% kedvezmény maximum 2 fő részére a teljes árú egész napos vagy 3 órás belépőjegy árából, illetve korlátlan alkalommal 20% kedvezmény az egész napos belépőjegy árából. (A két kedvezmény nem összevonható.)  Bővebben…

Budapest 150 – rendhagyó tematikus épülettörténeti séta a Vigadóban Tittel Kingával november 18-án!
Izgalmas épülettörténeti séta a Mesélő Budapest című sikerkönyv szerzőjének, Tittel Kingának a vezetésével. HungaryCarddal 20% kedvezmény a jegy árából 2 fő részére. A kedvezmény online jegyvásárlásnál a  hungarycard20  kuponkód használatával érvényesíthető.
Bővebben…

Izgalmas élmények a Scavenger Escape szabadulószobában!
Egy emlékezetes programot szeretne a barátokkal vagy a családdal?  A játék minden korosztály számára izgalmas élményekkel teli kikapcsolódást nyújt. HungaryCarddal 30% kedvezmény, mely a kártya helyszínen történő felmutatása esetén érvényes.
Bővebben…