Avatar photo
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2023.09.02
A II. Golden Muaythai Gála sajtótájékoztatóján a szeptember 2-i rendezvény versenyzőit és szervezőit is bemutatták.

Igazi nagy csatákra lehet számítani a másodszor megrendezett Golden Muaythai Gálán. A pénteki esemény sajtótájékoztatója egyben mérlegelés is volt, amelyen minden versenyző hozta a súlyát. Jelen volt a női főmérkőzésének két résztvevője, Fúró Virág és Székely Anna, akik között egy igazi amazon-összecsapásra lehet számítani pénteken.

„Nagyon sokat készültem erre a mérkőzésre és nagyon várom, hisz két évvel ezelőtt már találkoztunk és összecsaptunk volna, ám akkor egy sérülés miatt fel kellett adnom a meccset. A mostani felkészülésem nagyon jól sikerült és most még nagyobb bennem a bizonyítási vágy, a győzelemért megyek holnap” – mondta a sajtótájékoztatón Fúró Virág.

„Egész nyáron tartott a felkészülésem, fizikailag és mentálisan is formában érzem magam, bízom benne, hogy a lejátszott meccs is az én győzelmemmel zárul majd” – fejtette ki Székely Anna.

Rehák Márk és Singama Loic között is komoly küzdelemre lehet majd számítani, akik interkontinentális bajnoki címért lépnek ringbe a szeptember 2-án, a veresegyházi Kucsa Tamás Városi Sportcsarnokban délután hatkor kezdődő gálán.

„Abszolút felkészültnek érzem magam a holnapi mérkőzésre, sikerélményként éltem meg a felkészülési időszakot, azt érzem, hogy készen állok a holnapi harcra. Sikerre számítok, hisz ez egy nagyon jó lehetőség arra, hogy megmutassam, mi van bennem” – mondta el a sajtótájékoztatón Rehák Márk.

A sajtótájékoztatón és a mérlegelésen részt vett Vojvoda György levezénylő, főbíró, Nagy Balázs, Hajós István és Berkes Ádám is. A sajtótájékoztatón felszólalt Hajós István is, aki szerint a sportág népszerűsítése szempontjából elengedhetetlen a hasonló gálák rendezése.

„A Muaythai sportág szempontjából nagyon fontos az olyan gálák rendezése, ahol kizárólag Muaythai mérkőzések láthatóak. A holnapi esemény igazi csemege lesz a sportág kedvelőinek, hiszen komoly csatákat és nívós presztízs mérkőzéseket láthatnak majd a versenyzőktől” – mondta el az esemény sajtótájékoztatóján Hajós István, a Magyar Muaythai szakszövetség főtámogatója, elnökségi tagja.