Avatar photo
Szerkesztő:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2023.08.17
Székesfehérvári Királyi Napok, fedezze fel a Budavári Palota csodáját, a Szent István - termet, feltöltődés a Pápai Várkertfürdőben, időutazás a Budapest Retro Élményközpontban, Talizmán Yacht - hajós kalandok Siófokon!
Székesfehérvári Királyi Napok 2023. augusztus 13. – 20. között!
A Szent István ünnepe köré szervezett  augusztusi rendezvénysorozat a történelmi főváros legfontosabb eseménye. Olyan kulturális csemegékkel várja vendégeit, melyek valóban csak az egykori koronázóvároshoz köthetők. 
Bővebben…

Fedezze fel a Budavári Palota csodáját, a Szent István – termet!
HungaryCarddal 50% kedvezmény maximum 2 fő részére a teljes árú felnőtt belépőjegy árából online jegyvásárlás esetén. A kedvezmény a szit.jegy.hu oldalon keresztül történő vásárlás során a HC2022 kuponkód használatával érvényesíthető. Bővebben…

Nyaraljon olcsóbban HungaryCarddal!
Szinte napról-napra emelkedő áraink mellett egyáltalán nem közömbös, hogy mennyit költünk nyaralásra. Ehhez kínál kedvező megoldást a HungaryCard – Magyar Turizmus Kártya, mely egy éven át sok-sok kedvezményt biztosít az egész családnak a közlekedéstől a fürdőkig, múzeumoktól a színházakig.
Bővebben…

A Patak Bisztró és Borozó csodás természeti környezetben várja vendégeit Visegrádon!
A Patak Bisztró és Borozó igazi kis
kuriózumnak számít Visegrádon. Több évtizedes vendéglátásban szerzett
tapasztalat, minőségi alapanyagok, ételkülönlegességek és hagyományos
magyar fogások, minden, ami szem-szájnak ingere. HungaryCarddal 10%
kedvezmény a fogyasztás összegéből!
Bővebben…

A szórakozás eddig sosem látott formája a VR Vidámparkban!
A VR Vidámparkban a legmodernebb technológiai megoldásokkal felejthetetlen kikapcsolódásban lehet része minden korosztálynak. HungaryCarddal 10% kedvezmény a jegy árából, mely a www.vrparkbudapest.hu oldalon történő online jegyvásárlás során érvényesíthető a 10hungarycard kuponkód beírásával.
Bővebben…

Testi-lelki feltöltődés a Pápai Várkertfürdőben!
A Termálfürdő a hét minden napján 9-től este 8 óráig nyitva áll a felfrissülni vágyók előtt. HungaryCarddal 4 alkalommal 50% kedvezmény 1 fő részére a teljes árú egész napos felnőtt belépőjegy árából.
Bővebben…

Interaktív időutazás a Budapest Retro Élményközpontban!
Három szinten kvízek, videók és játékok segítségével mutatjuk be a 70-es, 80-as évek használati tárgyait, emlékeit és hogy milyen volt az élet akkoriban. Remek szórakozás az egész család számára! 2022/2023-as HungaryCarddal 50% kedvezmény, 2023/2024-es kártyával 10% kedvezmény az Élményközpont teljes árú felnőtt belépőjegyének árából maximum 2 fő részére, a Bistróban pedig 10% kedvezmény a fogyasztás árából. 
Bővebben…

Talizmán Yacht – hajós kalandok Siófokon!
Próbáld ki milyen az, amikor hasítod a hullámokat, amikor a szél feszíti a vitorlát, amikor a Balaton közepéről gyönyörködhetsz a tájban és a víz színében! HungaryCarddal 15% kedvezmény a hajóbérlés, a sétahajókázás, a vízi-taxi és a gyermekprogramok árából.
Bővebben…

Nyári programok a Tisza-tavon, hogy valóban élmény legyen a pihenés!
Az Élményfalu – a Tisza-tó Kalandközpontja a mozgás és a természet szerelmeseinek kedvenc pihenőhelye, vízparttal, sok aktivitással, élménnyel és a természet csendjével. HungaryCarddal 10% kedvezmény a belépőjegyek árából a kártyatulajdonos és társasága részére.
Bővebben…