Avatar photo
Szerkesztő:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2023.07.31
Vasárnapig még várnak az élmények a Művészetek Völgyében, strandolás az Aquaworldben, újdonságok a Macska Múzeumban, új partnereink a Bonvital Wellness & Gastro Hotel és a Brix Bistro Hévízen, A cukiságfaktor – kiállítás a Ludwig Múzeumban! 

RepTár Drone Day a Szolnoki Repülőmúzeumban, lótuszvirágzás Vácrátóton a Nemzeti Botanikus Kertben, strandolás Leányfalun, Palya Bea koncert a Városmajorban, kenutúra a ráckevei vízivilágban, ízletes fogások a zuglói Szőnyi Garden Étteremben!

Csillagvágta – Palya Bea koncert a Városmajorban augusztus 5-én szombaton!
HungaryCarddal 40% kedvezmény a színházjegy árából maximum 2 fő részére, mely a jegyirodában történő személyes vásárlás esetén érvényesíthető. (1052 Budapest, Bárczy István u. 1.)
Bővebben…

RepTár Drone Day – 2023. augusztus 5-én a Szolnoki Repülőmúzeumban!
A RepTár Drone Day idén harmadik alkalommal, 2023. augusztus 5-én kerül megrendezésre a Drone Hungaryvel együttműködve. Ez a nap a drónokról, a repülésről és az innovációról szól. HungaryCard felmutatására 20%, két alkalommal pedig 50% kedvezmény a teljes árú felnőtt belépőjegyből árából 1 fő részére.
Bővebben…

Élmény együtt, kortól függetlenül – Bringóhintóval a Margitszigeten!
Körbekirándulni a Margitszigetet már önmagában is vidám hétvégi program az egész családnak, pláne ha mindezt bringózva teszi. HungaryCard tulajdonosoknak 60% kedvezmény az 1 órai kölcsönzési időre bármely eszköz igénybevétele esetén!
Bővebben…

Ökotúra a ráckevei vízivilágban 2023. augusztus 6-án!
Az egy napos könnyed kenutúra Ráckevét és környékét mutatja be a víziélet szépségeivel. A túrát azoknak ajánljuk, akik csak most ismerkednek a kenuzással, és egy szép napot szeretnének eltölteni a természetben a vízen. HungaryCard felmutatására 30% kedvezmény a részvételi díjból.
Bővebben…

Frissítő feltöltődés a Leányfalu Termálfürdőben!
A Duna partján kialakított strand, a Termálfürdő Leányfalu árnyat adó ősfákkal és nagy, szabad zöldterületekkel egész évben várja a napimádókat és a fürdőzőket is. HungaryCarddal 50% kedvezmény a felnőtt napi belépőjegy árából. Bővebben…

Teljes virágzásban a lótusz Vácrátóton a Nemzeti Botanikus Kertben!
Látogatóink teljes virágzásban tekinthetik meg a lótuszt a Nagy-tavon, mely az első hideg őszi hajnalokig eltart. HungaryCarddal 15% kedvezmény a teljes árú felnőtt belépőjegy árából maximum 2 fő részére.
Bővebben…

Don Quijote – Feledi János – Feledi Project – Tánc a kertben a Várkert Bazár színpadán augusztus 13-án!
HungaryCarddal 20% kedvezmény maximum 2 fő részére online jegyvásárlás esetén. A kedvezmény a varkertbazar.jegy.hu oldalon keresztül történő vásárlás során a HungaryCard kuponkód használatával érvényesíthető. 
Bővebben…

Izgalmas fogások burjánzó zöld környezetben a zuglói Szőnyi Garden Étteremben!
A hely kínálatában szerepelnek a nemzetközi konyha remekei, a magyaros jellegű ételek és a helyi séf specialitásai. HungaryCarddal 10% kedvezmény a fogyasztás árából.
Bővebben…

 
Aquaworld – az örök nyár szigete!
Az Élményfürdő ezernyi élményt nyújt felnőttnek, gyermeknek egyaránt és egész évben jó idővel várja a kikapcsolódni vágyókat.  HungaryCarddal 1 alkalommal 50% kedvezmény maximum 2 fő részére a teljes árú egész napos vagy 3 órás belépőjegy árából, illetve korlátlan alkalommal 20% kedvezmény az egész napos belépőjegy árából. (A két kedvezmény nem összevonható.)  Bővebben…

Izgalmas újdonságok a Macska Múzeumban!
A doromboló cicusok mellett újdonságként AR-technológiával készült oroszlánfej, angol és magyar nyelvű audio-tárlatvezetés és cicás Akvarellfestő workshop várja a látogatókat. HungaryCarddal 50% kedvezmény 2 alkalommal 1 fő részére a teljes árú felnőtt belépőjegy árából és 10% kedvezmény a workshop részvételi díjából. Bővebben…

Művészetek Völgye Fesztivál 2023. július 21-30-ig!
Balaton-felvidék, Kapolcs, Taliándörögd, Vigántpetend. Természet és művészet. Régi és új barátok.10 nap újra együtt! HungaryCarddal 1 alkalommal 50% kedvezmény a helyszínen megváltott napijegy árából maximum 2 fő részére.
Bővebben…

Tropicarium – ahol a természet csodái karnyújtásnyira vannak!
A Tropicarium lakói között megtalálhatók cápák, aligátorok, egzotikus hüllők és kétéltűek, kis majmok, madarak, és több ezer színes halfaj. A cápaakvárium alatt húzódó 12 méteres látványalagútban látogatóink karnyújtásnyira csodálhatják meg a tigris-, és barna cápákat. HungaryCard tulajdonosoknak 1 alkalommal 40% kedvezmény a teljes árú jegy árából maximum 2 felnőtt részére.
Bővebben…

A cukiságfaktor – nagyszabású kiállítás a Ludwig Múzeumban!
A múzeum legújabb időszaki kiállítása a kortárs képzőművészetben jelenlévő, aktuális és egyre nagyobb szakmai érdeklődést kiváltó jelenség, a cukiság témáját járja körül. HungaryCarddal 50% kedvezmény a teljes árú belépőjegy árából.
Bővebben…

Kozmikus élmények a Bükki Csillagdában!
A Bükki Csillagda rengeteg érdekes látnivalóval és interaktív élménnyel várja az érdeklődőket: ilyen például a Nap megfigyelésére is alkalmas, világszínvonalú távcső, planetárium, megtapogatható meteoritok, izgalmas virtuális űrutazások és egy tanösvény is várja a látogatókat. HungaryCarddal 10% kedvezmény a kombinált felnőttjegy árából.
Bővebben…

Új kedvezményadó partnerünk a Bonvital Wellness & Gastro Hotel és a Brix Bistro Hévízen!
A Bonvital Wellness & Gastro Hotel****superior Hévíz felnőttbarát szállodája, amely a belváros szívében, a Tófürdőtől mindössze 100 méterre helyezkedik el. HungaryCarddal 10% kedvezmény a napi szobaárból, valamint az a’ Ia carte étel és ital fogyasztás árából.
Bővebben…

Kőkaland Sport- és Élménypark!
Kerek vagy kerék, nem mindegy… Kerekerdő közelében kalandozz egy, kettő vagy négy keréken! Kerekek 10-150 cm átmérőben! Kerekedj fel! Kerek 10 percre a belvárostól… Kerek ez így, ugye? HungaryCarddal 10% kedvezmény minden program és játék árából.