Avatar photo
Szerkesztő:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2023.07.05
Újabb kedvezményeket vehetnek igénybe a HungaryCard kártyával.

Nyári vakáció a hévízi Naturmed Hotel Carbona-ban, Krisna-völgyi búcsú Somogyvámoson, Művészetek Völgye Fesztivál a Balaton-felvidéken, sétahajózás a Tiszán, a Zwack Unicum története az Unicum Házban! 

A lelki boldogság szigete – látogasson el Krisna-völgybe a 3 napos búcsúra!
Július 28-30-ig ismét a somogyvámosi Krisna-völgybe invitálnak mindenkit a Krisna-hívők. HungaryCarddal 10% kedvezmény a belépőjegy árából.
Bővebben…

Nyári vakáció a hévízi Naturmed Hotel Carbona****-ban!
Nyári wellness élmények kényeztetéssel és gasztronómiai kalandokkal párosítva. HungaryCarddal 10% kedvezmény a csomagárból.
Bővebben…

Unicum Ház – múzeumlátogatás rendhagyó módon!
Szeretné megismerni az egyik leghíresebb hungarikumunk, a Zwack Unicum történetét? Az Unicum Ház egy minden érzékszervre ható látogatást kínál. HungaryCard felmutatásával 50% kedvezmény minimum 2 fő részére. 
Bővebben…

Maribori Balett: Rómeó és Júlia – Margitszigeti Szabadtéri Színpad műsorán július 13-án!
HungaryCarddal  2 db színházjegy vásárlására van lehetőség 50% kedvezménnyel, a továbbiakban pedig 2 db 20%-os jegy vásárlásra van mód előadásonként. A kedvezmény a színház jegypénztárában megváltott jegyekre érvényes. Bővebben…

Hűsöljön a Mátrában és kóstolja meg a 4 Évszak – Palóc Bistorant tradicionális mátrai fogásait!
A Mátrafüredre látogatók ezentúl nem csak az extrém sportoknak hódolhatnak, hanem elmerülhetnek a gasztronómiai élvezetek világában is. HungaryCarddal 15% kedvezmény az ételfogyasztás árából!
Bővebben…

Művészetek Völgye Fesztivál 2023. július 21-30-ig!
Balaton-felvidék, Kapolcs, Taliándörögd, Vigántpetend. Természet és művészet. Régi és új barátok.10 nap újra együtt! HungaryCarddal 1 alkalommal 50% kedvezmény a helyszínen megváltott napijegy árából maximum 2 fő részére.
Bővebben…

Látogasson el Majkra, és ismerkedjen meg a kamalduli remeték életével!
A némasági fogadalmat tett szerzetesek 250 évvel ezelőtti életének békéjét találhatja meg a látogató. HungaryCarddal 50%kedvezmény maximum 2 fő részére a teljes árú felnőtt belépőjegy árából.
Bővebben…

Sétahajózás a Tiszán!
A hajó felfelé indul, végigmegy a város északi fele mellett. A Maros torkolatánál visszafordul, és az Árvízi emlékműig megy le. Az indulást követően körülbelül egy óra múlva ugyanott köt ki, ahol beszálltak Vendégeink. HungaryCarddal 50% kedvezmény a menetrend szerinti sétahajó jegyárából. (A kedvezmény csak 2 fő esetén vehető igénybe.)