Avatar photo
Szerkesztő:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2023.06.13
Ajándék páros belépő Olivier Py: Apropó, Hamlet! című előadására a Városmajori Szabadtéri Színpadon június 13-án, nem csak HungaryCard tulajdonosoknak!
 

Nyári élmények itthon HungaryCard-dal, kiállítás Zoób Kati ruhakölteményeiből és Sisi életéről Zalaegerszegen, Szentivánéji álom expressz – élménykirándulás Wachauba, frissítő feltöltődés a Cserkeszőlői Strandfürdőben!

Nyári élmények itthon HungaryCard-dal!
Mi is csatlakoztunk a Magyar Turisztikai Ügynökség által szervezett Nyári élmények kampányhoz! Az akció keretében, 2023. június 30-ig 20% kedvezménnyel vásárolhatják meg a HungaryCard 2023/2024 csomagot. A megrendeléshez kattintson ide, és írja be a NYARIELMENYEK kuponkódot! Bővebben…

Próbálja ki ügyességét a Zemplén Kalandparkban Sátoraljaújhelyen!
HungaryCard felmutatására 10% kedvezmény a teljes árú felnőtt jegyek árából (kivéve: átcsúszó kötélpálya, kabinos kötélpálya, többnapos síbérlet, teljes síszezon bérlet, jégcsarnok bérlet) maximum 2 fő részére, valamint 2 alkalommal 50% kedvezmény maximum 2 fő részére a bob (1 csúszás), valamint az éjszakai bob (1 csúszás, előre meghirdetett alkalmakkor) élményelemeinkre.
Bővebben…

Kiállítás Zoób Kati ruhakölteményeiből és Sisi életéről Zalaegerszegen!
A Gödöllői Királyi Kastély és a Mindszentyneum közös időszaki kiállítása Sisitől az Erzsébet-mítoszig. Zoób Kati művészi munkáiban pedig a Göcseji Múzeumban gyönyörködhetünk. HungaryCarddal mindkét kiállítás ingyenesen látogatható. Bővebben…

Szentivánéji álom expressz – élménykirándulás Wachauba június 17-én!
2023-ban ismét a nyári napforduló alkalmával rendezik meg a tűzijátékkal egybekötött Szentivánéji ünnepséget Wachauban. Különvonatunk az “osztrák Dunakanyar” több településén is megáll, tartalmas programot kínálva az érdeklődőknek. HungaryCard tulajdonosoknak 25% kedvezmény a vonatjegy árából!
Bővebben…

Töltse Szent-Iván éjjelét a szentendrei Skanzen Hotelben!
Idén a Skanzen is csatlakozik a Múzeumok Éjszakája programsorozathoz! Június 24-én, az év leghosszabb napján a Ferenczy Múzeumi Centrum múzeumaival közös szentendrei belépőjeggyel látogatható a Skanzen csodálatos Erdély tájegysége is – egészen éjfélig. Különleges, szerelmes programokkal várjuk látogatóinkat ezen az egyedülálló éjszakán és páratlan helyszíneken! HungaryCarddal 10% kedvezmény a csomagárból.
Bővebben…

Frissítő feltöltődés a Cserkeszőlői Strandfürdőben!
A Cserkeszőlői Gyógy- és Strandfürdő a gyógyulni pihenni vágyó vendégeknek
és a gyermekes családoknak egyaránt kellemes  kikapcsolódás! HungaryCarddal 50% kedvezmény  a felnőtt napijegy árából! Bővebben…

Laurent Baffie: Tok-tok, avagy hogy pattog a kocka? című előadása a Városmajorban június 29-én!
HungaryCarddal 40% kedvezmény a színházjegy árából maximum 2 fő részére, mely a jegyirodában történő személyes vásárlás esetén érvényesíthető. (1052 Budapest, Bárczy István u. 1.)
Bővebben…

A mozizás új dimenziója Etele Cinema-ban!
 A 14 termes multiplex szinte mindenben új szintre emeli a filmélményt. HungaryCarddal a 20% kedvezmény 2 db teljes árú mozijegyre vonatkozik, kivételt jelentenek a Prémium szint előadások.

Ajándék páros belépő Olivier Py: Apropó, Hamlet! című előadására a Városmajori Szabadtéri Színpadon június 13-án, nem csak HungaryCard tulajdonosoknak!
Amennyiben szeretne ott lenni a koncerten, jelentkezzen a iroda@hotelinfo.hu e-mail címen 2023. június 8-án éjfélig, majd visszaigazolást követően a jegyeket a helyszínen veheti át. 
Bővebben…

Változik a Hotelinfo Iroda nyitvatartása!
Június 1-jétől az alábbi nyitvatartással várunk szeretettel minden kedves vásárlót és érdeklődőt a Hotelinfo Irodában (1056 Budapest, Váci u. 78-80. tel: 1/266-3741; 1/267-0896). Bővebben…

Wellness élmények a Rudas Fürdőben!
HungaryCarddal 50% kedvezmény a mindenkor érvényes szekrényes belépőre, amely hétköznapokon csak a wellness-spa részlegbe, míg hétvégén az all in komplex belépőre vonatkozik.
Bővebben…

Kelemen Kabátban – 10. születésnapi koncert a Várkert Bazárban!
HungaryCarddal 20% kedvezmény maximum 2 fő részére online jegyvásárlás esetén. A kedvezmény a varkertbazar.jegy.hu oldalon keresztül történő vásárlás során a HungaryCard kuponkód használatával érvényesíthető. A kedvezmény a VIP panoráma jegyekre nem érvényes.
Bővebben…

Zimmer Feri, szocialista riviéra – éljük át újra a balatoni retró életérzést a keszthelyi Balatoni Múzeumban!
A kiállításban átélhetjük az igazi balatoni retró hangulatot, többek között megismerkedhetünk a „szocialista riviéra” és “Zimmer Feri” életérzésekkel is. HungaryCarddal 1 alkalommal 1 fő részére ingyenes felnőtt belépőjegy váltható.
Bővebben…

Üdítő séta a Folly Arborétumban Badacsonyörsön!
A Kisörsi-hegy déli lankáira felkúszó gyűjteményes kert nem egyszerűen egy arborétum a sok közül. Nem csak különleges cédrusok és ciprusok egyedi gyűjteménye, négy generáció elkötelezett munkájának és kitartásának eredménye, amely szépségével, mediterrán hangulatával egyedülálló kertélményt nyújt. HungaryCarddal 10% kedvezmény a felnőtt, gyerek, nyugdíjas és családi belépőjegy árából.
Bővebben…

Régészet napja és éjszakája a Nemzeti Múzeumban június 2-án és 3-án!
Az idei Régészet Napja június 2–3-án kerül megrendezésre, azzal az újdonsággal, hogy az idén már fesztivál jellegű rendezvény központi helyszíne a Nemzeti Múzeum épülete lesz. A 2023-as központi téma az „Istenek, ideák, hősök”. A rendezvényen a részvétel ingyenes, a múzeum állandó kiállításai HungaryCarddal 50% kedvezménnyel látogathatók.
Bővebben…

Töltsön el egy hétvégét a Pápai Várkertfürdőben található miniHotelben!
A miniHotel nevet viselő szálloda 2020-ban nyílt az uszoda emeletén. A szobák modern berendezése teljes körű, kényelmes és pihentető kikapcsolódást biztosít a szállóvendégei számára. HungaryCarddal 1 alkalommal 20% kedvezmény a napi szobaárból minimum 2 fő legalább 2 éjszakás tartózkodása esetén. 
Bővebben…

Hanna Kert