Avatar photo
Szerző:
Reviczky Győző
Megjelenés:
2023.05.25
Ha Texasban járunk, mindenképpen érdemes egy Steakhouse túrára is ellátogatni San Antonio-ban. Az Egyesült Államok legjelentősebb beutaztató vásárát, az International Pow Wow-t (IPW) idén épp itt rendezték, ennek keretében pedig kipróbálhattuk a Shiner Breews & BBQ éttermet.

Texas igen nagy állam, ahol rengeteg szarvasmarha található, így méltán híres a steakjéről, amely a helyi szokások szerint csak sóval és borssal ízesítve készül. Aki szenvedélyes húsevő és a lehető legjobb steak élményre vágyik, mindenképp ki kell próbálnia a rengeteg steakház valamelyikét.

A tökéletes filet mignont és csodálatosan puha New York-i csíkos steakeket is itt találhatjuk, amelyek minden eddiginél jobban kényeztetik a steakre vágyók érzékeit, ezáltal egyedülálló steak lakoma élményét nyújtva. Mindenképpen egy klasszikus texasi steakhouse-t érdemes keresni, ahol a első számú USDA minőséget és a legfinomabb vörös húsokat szolgálják fel, mint például egy tökéletesen főtt, filézett mignon vagy egy lédús New York-i stripe. 

Fotó: Reviczky Győző

San Antonio-ban kültéri ülőhelyek, catering szolgáltatások és rengeteg texasi steakhouse szalon áll a húsimádók rendelkezésre. Itt csak be kell gyújtani a grillt, és máris élvezhetjük a legjobbak legjavát, beleértve az USDA Prime steakeket is, amelyek biztosan minden alkalommal lenyűgözik a steak szerelmeseit.

A fatüzelésű grillen készült ízesített húsételek, a 16-18 órán át smokerben készített húsok,a remekül összeállított köretek és néhány remek borválaszték pedig önmagában felejthetetlenné teszi ezt a gourmet-élményt.

Fotó: Reviczky Győző

2023-ban San Antonio adott otthont az IPW rendezvénynek, ami Amerika legrangosabb beutaztató vására. Ennek kapcsán a városról is írtunk, az a cikkünk itt olvasható.