Avatar photo
Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2023.05.24
Ajándék páros belépő Olivier Py: Apropó, Hamlet! című előadására a Városmajorba, nem csak HungaryCard tulajdonosoknak, pünkösd a Wenckheim-kastély parkjában, Európai Geoparkok hete és Vulkánnap Ipolytarnócon, koncertek a Gödöllői Királyi Kastélyban!
Ajándék páros belépő Olivier Py: Apropó, Hamlet! című előadására a Városmajori Szabadtéri Színpadon június 13-án, nem csak HungaryCard tulajdonosoknak!
Amennyiben szeretne ott lenni a koncerten, jelentkezzen a iroda@hotelinfo.hu e-mail címen 2023. június 8-án éjfélig, majd visszaigazolást követően a jegyeket a helyszínen veheti át. 
Bővebben…

Gyereknap a veresegyházi Medveotthonban május 28-án!
A Medveotthon csapatának az állatok mellett, a gyerekek a másik nagy kedvencei, ezért is igyekszik egész évben gyerekbarát lenni, gyerekközpontú programokkal szolgálni. HungaryCarddal 20% kedvezmény maximum 2 fő részére a teljes árú felnőtt belépőjegy árából. Bővebben…

Mesterművek panorámával – Séta a Magyar Nemzeti Galéria történetéről a kupola látogatásával!
Ismerje meg a Magyar Nemzeti Galéria remekműveit, működésének kulisszatitkait. HungaryCarddal 20% kedvezmény maximum 2 fő részére a séta teljes árú jegyárából online jegyvásárlás esetén. Bővebben…

Sétáló koncertek a Gödöllői Királyi Kastélyban!
Közreműködnek a Gödöllői Szimfonikus Zenekar szólistái. A sétáló koncertek a kiállítási tér termeiben kerülnek megrendezésre, múzeumi belépőjeggyel látogathatók. HungaryCarddal 50% kedvezmény 2 fő részére. Bővebben…

Különleges fürdőzés és hétvégi szauna szeánszok a demjéni Cascade Barlang – Élmény és Termálfürdőben!
Lépjen be a múlhatatlanság leheletétől megérintett elvarázsolt barlangbirodalomba! Ússzon, csússzon, fedezze fel és élje át az egykorvolt mesét, ízlelje a mágiát! HungaryCarddal  50% kedvezmény a 3 órás vagy az egész napos teljes árú felnőtt belépőjegy árából. A kedvezmény érvényesíthető a szauna szeánszokra is!
Bővebben…

Izgalmas koncertek, egyedülálló italválaszték a JazzMine-ban Vácott!
A drink bár designja teljes egészében a jazz köré épült: hangulatában kifejezetten az elegáns amerikai vonalat képviseli, fűszerezve a városunkra jellemző barokk vonásokkal. HungaryCarddal 20% kedvezmény az italfogyasztás összegéből és koncertnapokon a belépőjegy árából. Bővebben…

Családi pünkösdi vigasság a Szabadkígyósi Wenckheim-kastély parkjában!
Május 25. – május 29. között különleges pünkösdi programok várják a látogatókat a Kastélyparkban. HungaryCarddal 50% kedvezmény maximum 2 fő részére a teljes árú felnőtt belépőjegy árából, amely a kastély kiállításainak megtekintésére jogosít.
Bővebben…

Európai Geoparkok hete és Vulkánnap az Ipolytarnóci Ősmaradványok Miocén Parkban!
Az Európai Geoparkok  minden évben megemlékeznek öreg kontinensünk földtani örökségéről, melyhez 2023. május 23. és június 4. között az Ipolytarnóci Ősmaradványok is csatlakoznak. HungaryCarddal 10% kedvezmény a vulkántúra árából, melyen geológiai tanösvényi jeggyel lehet részt venni.