Avatar photo
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2023.04.11
Az Egyptair Légitársaság ezúton tájékoztatja tisztelt partnereit, utasait a hétvégén kialakult helyzettel kapcsolatban. Az Egyptair Légitársaság azonnali hatállyal felszólította és helyreigazítást kért azoktól a média platformoktól, melyek az Egyptairről valótlan információkat tartalmazó híreket jelentettek meg.

Légitársaságunk nem érintett az ügyben,a hurghadai közvetlen járatokat 2023. január óta nem üzemeltet. Az Egyptair jelenleg heti 4 közvetlen járatot üzemeltet Budapest és Kairó útvonalon, mely járatok törlés nélkül, zavartalanul közlekednek.

Tisztelettel kérjük minden kollégánk és partnerünk segítségét, hogy utasai és partnerei felé szíveskedjenek a fentieket tovább kommunikálni.

Az Egyptair légitársaság, Egyiptom első számú nemzeti légi közlekedési vállalata. A média platformok újságírói minden tájékozódás nélkül, etikátlanul hozták légitársaságunkat olyan helyzetbe, mellyel komolyan megkárosították légitársaságunk hírnevét.

Azt is fontos megjegyezni , hogy az alábbi hírportálok közül egy sem fordult légitársaságunkhoz információért, így az sem fedi a valóságot, hogy nem álltunk rendelkezésre, vagy ne akartunk volna nyilatkozni. 

Ahogy említettük, az Egyptair Légitársaság 2023. január óta nem üzemeltet közvetlen járatot Hurghadába, az említett egyiptomi járat –  mely a felháborodás tárgyát képezi – egy Utazásszervező által üzemeltetett charterjárat.

Az Egyptair kairói központja jelenleg is dolgozik hivatalos sajtóközleményén, amelyet hamarosan közzéteszünk, azonban addig is meg kívánjuk tartani minden törvényes és etikai jogunkat a légitársasági üzletág jó hírnevének védelmében.

(Az EGYPTAIR budapesti csapata)