Avatar photo
Szerkesztő:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2023.03.30
Húsvéti programok a Gödöllői Királyi Kastélyban, a Skanzenben és a bikali Élménybirtokon, tematikus séták Miskolcon és a Budavári Palotanegyedben, ízletes fogások a Vogue Boat Cafe & Restaurant-ban!

Gőzfelhős húsvéti kirándulás Gödöllőre április 9-én!
Húsvét vasárnap nosztalgiavonat indul Budapest-Nyugati pályaudvarról a festői szépségű Gödöllőre. HungaryCarddal 10% kedvezmény a  fapados kocsiosztályra szóló menetjegy árából maximum 2 fő részére. Bővebben…

Habsburgok és holtak – Séta József nádor nyomában a Budavári Palotanegyedben és a nádori kriptában!
Ismerje meg velünk a főherceg és családjának életét, és járjuk be együtt a Habsburgok magyar ágának budavári temetkezőhelyét! HungaryCarddal 20% kedvezmény maximum 2 fő részére a séta teljes árú jegyárából online jegyvásárlás esetén.  Bővebben…

Évadnyitó fesztivál és húsvéti programok az Élménybirtokon!
Évadnyitó fesztivál és Húsvét középkori köntösben, varázslatos programokkal: fenséges
gasztronómiai fogások, keresőjátékok, lovas előadás és még sok-sok
izgalmas program április 8-án, 9-én és 10-én az Élménybirtokon! HungaryCarddal 20% kedvezmény a felnőtt jegy árából 2 fő részére. Bővebben…

Hangulatok/Unokák és nagyszülők hangversenyei a MÁV Szimfonikus Zenekar előadásában az Eötvös 10-ben 2023. április 15-én!
A MÁV Szimfonikus Zenekar általános iskolás gyerekeknek szóló sorozata. A zene szavakkal nem kifejezhető érzelmeket is tud ábrázolni. Hangversenyünkön azt mutatjuk be, hogyan. Joseph Haydn és Franz Schubert egy-egy szimfóniájának részletei csendülnek fel. HungaryCard tulajdonosoknak 40% kedvezmény a koncertjegy árából 2 fő részére. A kedvezmény igénybevétele előzetes jegyfoglaláshoz kötött a jegy@mavzenekar.hu e-mail címen.
Bővebben…

Ibolyanap – Húsvét a Gödöllői Királyi Kastélyban április 9-10-ig!
“Erzsébet királyné” ismét Gödöllőre érkezik! Gödöllő népe tánccal köszönti hőn szeretett királynéját, akivel a két nap folyamán a vendégek is találkozhatnak. Húsvét vasárnapján és hétfőn ismét színes programkavalkáddal várjuk a kastélyba látogató vendégeket 10-18 óra között! HungaryCarddal 50% kedvezmény 2 fő részére a kastélyban található állandó kiállítás belépőjegy árából a helyszínen történő jegyvásárlás esetén.
Bővebben…

A gyönyörű panoráma és különleges fogások helyszíne a Vogue Boat Cafe & Restaurant!
Exkluzív enteriőr, ínycsiklandozó ételek és felejthetetlen hangulat a Dunán. HungaryCarddal 10% kedvezmény az éttermi fogyasztás összegéből!
Bővebben…

Mulandóságunk emlékei – séta a tetemvári temetőkbe – garantált városnézés Miskolcon április 8-án!
Április 8-án 10 órakor a Tourinform Miskolc irodából indul a séta. HungaryCard tulajdonosoknak 20% kedvezmény az idegenvezetési díjból 2 fő részére. Jegyvásárlás indulás előtt a helyszínen.
Bővebben…

Skanzen Húsvét Szentendrén 2023. április 9-10-ig!
Az ünnepi hétvégén a Skanzen portáin megjelennek mind az egyházi, mind a népszokások a húsvéti nagyrendezvényen. A színpadi programok mellett játékos ismeretátadási helyszínekkel, kézműves foglalkozásokkal és meghívott közösségek bemutatkozásával várjuk a látogatókat. HungaryCarddal 2 fő részére ingyenes belépő váltható.

Programok Mórahalmon

www.visitmorahalom.hu