Avatar photo
serkesztő:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2023.03.28
Idén márciusban elstartolt a micehungary.com, a hazai rendezvénykereső portálok vezető szakértőjének, a CégesHelyszínek.hu csoportnak új szolgáltatása, ami a külföldről érkező üzleti célú utazók, konferencia- és rendezvényszervezők, megrendelők munkáját könnyíti meg. A micehungary.com a hazai MICE szektor helyszín és szolgáltatás kínálatát teszi egy platformon elérhetővé és könnyen kereshetővé angol nyelven.

A hazai turizmus bevételének jelentős százalékát az üzleti célú utazások, szakmai konferenciák, és rendezvények teszik ki, így már váratott magára egy olyan szolgáltatás, ami kifejezetten a üzleti célú külföldi beutaztatók igényeit szolgálja ki. A portál több, mint 900 hazai rendezvényhelyszín és szolgáltató elérésével indul el és folyamatosan bővül.

„Célunk, hogy eszközt biztosítsunk és segítsük a Magyarországra vonatkozó nemzetközi MICE igények magas színvonalú kiszolgálását. A könnyen kereshető tartalmon túl hamarosan angol nyelvű hazai MICE hírek, desztinációs ismertetők és incentive programjavaslatok is megjelennek majd az oldalon, annak érdekében, hogy ezzel is segítsük az ország nemzetközi MICE piacon történő minél nagyobb térnyerését, egyúttal könnyebbé tegyük a külföldi szervezők munkáját” – emelte ki a cégcsoport külpiaci MICE üzletág-vezetője; Révész Róbert, aki 2023. januárjában csatlakozott résztulajdonosként a csoporthoz.

“A MICE szektorra eddig a hazai megrendelő cégek igényeit kielégítve fókuszáltunk és kerültünk a piacvezetők közé. Ezt a tudást szeretnénk most a micehungary.com portálra is konvertálni, hiszen a régióban és a hazai turizmusban is egyre nagyobb szerepet kap az üzleti célú turizmus. Fontos küldetésünk, hogy a magyar MICE szolgáltatókat minél hatékonyabb piacszerzéshez juttassuk” – tette hozzá Tatár György, a CégesHelyszínek.hu csoport tulajdonosa.

A csoport üzemeltetésében van a cégeshelyszínek.hu , rendezvenyhelyszínek.hu , rendezvény.com és a konferenciahotelek.hu is, ügyfélköre mára meghaladta a 2400 céget.