Avatar photo
Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2023.03.20
Bővült a Tourinform Miskolc szolgáltatási köre, március közepétől a répáshutai Bükki Csillagdába szóló jegyeket is vásárolhatunk a turisztikai információs irodában.

A répáshutai Bükki Csillagda a napokban ünnepelte születésnapját. Ez alkalomból sajtónyilvános esemény keretében együttműködési megállapodást írtak alá a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság és a Tourinform Miskolc irodát működtető MIDMAR Kft. vezetői. A megállapodás értelmében ezentúl a népszerű turisztikai célpontba a miskolci információs irodában is megvásárolhatók az egyéni vendégeknek szóló belépőjegyek.

Bükki Csillagdában két órás turnusokban tudják fogadni az érdeklődőket és javasolják a látogatók részére az előzetes online foglalást. Sokak számára viszont még gondot okoz az internetes jegyvásárlás, ezért jelenthet megoldást, hogy a Tourinform iroda munkatársai segítségével kiválaszthatják és megvásárolhatják a csillagászati létesítménybe szóló jegyeket.

A napközbeni programokra két hétre előre, az esti programokra egy hónapra előre tudnak jegyet vásárolni, sőt lehetőség van ajándékutalvány megvételére is.

A tavaly tavasszal megnyitott Bükki Csillagda rövid időn belül rendkívül népszerűvé vált a látogatók körében, különösen a hétvégi időpontokra kell időben megváltani a belépőjegyeket. A Miskolctól egy
karnyújtásnyira található attrakció meglátogatása egy egész napos kirándulás fénypontja lehet. A Tourinform Miskolc irodában a jegyvásárláson túl szívesen adnak információt a környék egyéb átnivalóiról, turistaútvonalairól, szállás-és étkezési lehetőségeiről.