Avatar photo
Szerkesztő:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2023.03.17
Nagyszabású esküvői kiállításra várnak házasság előtt álló párokat és családtagjaikat március 25-dikén, szombaton, délelőtt 9 órától délután 18 óráig a Sóstói Múzeumfaluban.

A rendezvény során lehetőségük van esküvői szolgáltatókkal beszélni, egyeztetni, árajánlatot kérni, lefoglalni őket, megszervezni a lakodalmat akár egyetlen nap alatt a cukrásztól, a dekoroson át a ceremóniamesterig különböző szegmensek bevonásával. Számos szakember, mint például fodrász és sminkes munkája a helyszínen „kipróbálható”.

Érdemes korán érkezni, hiszen már 10 órakor ajándék szelfibox-automata használatot nyerhetnek meg azok, akik a „Szerelmesek fájánál” készítenek magukról fotót, feltöltik azt Facebookra, és megjelölik a Kelet-Magyarországi Esküvői Kiállítást. A nyereményeső azonban nem ér véget, hiszen a jelenlévő szolgáltatók értékes ajándékokat ajánlanak fel a Jegyespárok vetélkedőjére azoknak a fiataloknak, akik vállalják a szórakoztató színpadi próbatételeket! Küldjék el pár soros bemutatkozójukat a successhillkft@gmail.com e-mail címre.

Anyakönyvvezető tájékoztat a hivatalos házasságkötésről, mely után lehetősége van az érdeklődőknek feltenni kérdéseiket az anyakönyvvezetőnek, mjad fehér galambokat röptetnek fel, amelyek különleges pillanatokat nyújtanak.

S hogy milyen a trend menyasszonyi ruhák terén, arról a Tünde Esküvői Ruhaszalon látványos divatbemutatója alatt tájékozódhatnak az arák. A Le Boros Fröccsbár bormustrája és ajánlatai segítenek az esküvői borválasztásban. A pincészet egész nap finomabbnál finomabb borokat kóstoltat a kiállítás alatt a standjuknál, majd a DV Stúdió mutatkozik be a színpadon, mint fotós-videós csapat, a Nyírség Utazási Iroda kalauzolásában ismerhetjük meg a nászutak profi szervezőjét.

Délután a hazai piacon újdonsült eszköz, a Step Dance táncpárbaj-gép nyerteseit sorsolják ki szintén a Kelet-Magyarországi Esküvői Kiállításra becsekkolt és fotót feltöltött párok között. 15.30-kor az 5Dudás Borászat áll a színpadra: magukkal hozzák kiváló vörösboraikat, illetve rendezvényhelyszínüket is bemutatják. 16.00 órától újabb eséllyel pályázhatnak értékes ajándékokra a jegyesek, a Jegyespárok
Vetélkedője II. alkalmával.

Szín- és stílustanácsadó tippjei segítenek a megfelelő ruhatípus és smink színeinek kiválasztásában, amelyek nemcsak az esküvő napján fognak kincset érni. 17.45-től pedig a Lobbanáspont Egyesület tűzzsonglőr show-jával ér véget a rendezvény. A nap során lovashintóval körbejárhatják a Múzeumfalut. Kóstolhatnak remek fogásokat az ételes standoknál, kiváló süteményeket és macaronokat, kipróbálhatják a pózolást a szelfiautomatánál. Vigyenek haza emléket, élményeket, új ismereteket és leszervezett esküvőt!
További információ és a Szolgáltatók bemutatkozása a Kelet-Magyarországi Esküvői Kiállítás Facebook eseménye alatt!