Avatar photo
Szerkesztő:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2023.02.14
Két új szakemberrel bővült az Accent Hotels csapata, négy szállodaigazgatóra pedig új kihívások várnak a vállalat által üzemeltetett hotelekben. Juhász Helgát nevezték ki januártól a budapesti T62 Hotel igazgatójának, elődje Bartos Balázs is az Accent Hotelsnél folytatja pályafutását. Bárácz Ervin a Corso Hotel Pécs szállodaigazgatójaként tér vissza a szállodalánchoz, Hnatyszyn Gergely a budapesti Monastery Boutique Hotel csapatát irányítja a jövőben. Király Dániel a Mátraszentimrén található Narád Hotel & Park, Laurán Csaba pedig a Hotel Bristol Budapest igazgatói pozícióját tölti be a továbbiakban.

Juhász Helga az Accor-nál kezdte pályafutását, majd igazgatóhelyettesként részt vett a Star Inn Budapest Centrum nyitásának előkészítésében, amelynek az elmúlt 10 éveben igazgatója volt. Inspirálja, hogy T62 Hotelben lehetőséget kapott egy kiváló szálloda és egy remek csapat vezetésére, ahol célja a hotel népszerűségének megőrzése és hírnevének további növelése, valamint szeretné a lehető legjobban kiaknázni a szállodában rejlő további lehetőségeket.
Elérhetősége: helga.juhasz@accenthotels.com

Bartos Balázs

Bartos Balázs, a T62 Hotel leköszönő igazgatója továbbra is az Accent Hotels kötelékében marad, a vállalat egy új projektjének előkészítését irányítja. A szakember 2014 óta erősíti a szállodalánc csapatát, sikerrel vezette már a mezőkövesdi Balneo Hotelt és több budapesti városi szállodát.
Elérhetősége: balazs.bartos@accenthotels.com

Bárácz Ervin

Bárácz Ervin pályája elején 5 évet töltött a jelenleg az Accent Hotels által üzemeltetett sikondai Ambient Hotel & AromaSPA-ban. 2016 óta a Szent Orbán Erdei Wellness Hotel és a Golden Park Hotel Budapest szállodaigazgatói tisztségét töltötte be, innen tér vissza szülővárosába, a Corso Hotel Pécs élére. Eltökélten hisz a folyamatos innovációban, szem előtt tartja az egyes szállodai munkafolyamatok további digitalizációjának és automatizációjának lehetőségeit, célja a szálloda piaci pozíciójának további erősítése.
Elérhetősége: ervin.baracz@accenthotels.com

Hnatyszyn Gergely

Hnatyszyn Gergely Pécsről Budapestre teszi át székhelyét: a Monastery Boutique Hotelt irányítja a jövőben. A szálloda sikeres nyitását és az ezt követő időszak sikeres üzemelését követően az a célja, hogy a hotel színvonalát továbbra is magas szinten tartsa a vendégélmény további növelése mellett. A tapasztalt szakember az Accent Hotelsnél eltöltött évei alatt több wellness szálloda üzemeltetésében, valamint budapesti szálloda fejlesztésében is részt vett.
Elérhetősége: gergely.hnatyszyn@accenthotels.com

Király Dániel

Király Dániel tíz éve csatlakozott a szállodalánc csapatához, ahol több évnyi Front Office tapasztalatot szerezve előbb a Club Aligát, majd 2020-tól a Monastery Boutique Hotelt igazgatta. A jövőben új kihívások várnak rá a Hotel Narád & Park élén, ahol szeretne egy erős és összetartó csapatot vezetni, a szállodát pedig a Mátra meghatározó szereplőjévé pozícionálni.
Elérhetősége: daniel.kiraly@accenthotels.com

Laurán Csaba

Laurán Csaba szintén közel tíz éve erősíti az Accent Hotelst: hét és fél évet töltött a gödöllői Erzsébet Királyné Szálloda élén, majd két évig Narád Hotel & Park szállodát igazgatta. Irányítása alatt mindkét hotel nívója emelkedett, hasonló célokkal érkezik a Hotel Bristol Budapest igazgatói pozíciójába is, hiszen első feladatainak egyike az lesz, hogy a szálloda megfeleljen a 4 csillagos minősítés követelményeinek.
Elérhetősége: csaba.lauran@accenthotels.com