Avatar photo
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2023.01.28
A China Airlines új A321neo repülőgéppel indít közvetlen Taipei-Cebu járatot a "Dél Királynője Városába". A tajvani székhelyű China Airlines légitársaság hivatalosan is elindított Taipei-Cebu járatával új útvonallal bővítette délkelet-ázsiai portfólióját. A légitársaság már évek óta üzemeltet menetrendszerű járatokat a Tajpej-Manila és a Kaohsiung-Manila útvonalakon, és a Cebura történő rendszeres járatok bevezetésével már heti 21 járatot  teljesít  a Fülöp-szigetekre.

Délkelet-Ázsia kulcsfontosságú üzleti és utazási piac a China Airlines számára A COVIDot követően Cebu az első új célállomás. Most, hogy az utasforgalmi piac a fellendülés jeleit mutatja, a China Airlines nemcsak a Fülöp-szigetekre utazni és kikapcsolódni érkező tajvani turistáknak nyújt szolgáltatást, hanem az átutazó utasok piacát is megcélozza.

Cebu népszerű célállomás a nemzetközi utazók körében, és a China Airlines 30 észak-amerikai járattal az észak-amerikai piacot is meg kívánja célozni.  Az észak-amerikai utazók, akik Tajvanon keresztül utaznak át Cebu felé, tovább erősítik Tajvan tranzitközpont státuszát.

A légitársaság a Tajpej-Cebu útvonalán közlekedő utasszállító gépén 180 ülőhellyel rendelkezik, ebből 12 a prémium business osztály és 168 a turistaosztály.

Cebu a Fülöp-szigetek második legnagyobb városa, és a “Dél királynője városaként” emlegetik. Gazdag kulturális, történelmi és természeti örökségéhez olyan látnivalók tartoznak, mint a Magellán-kereszt és a Basilica del Santo Nino, valamint a világörökségi listán szereplő Bohol Chocolate Hills. A déli trópusi éghajlatnak köszönhetően bármelyik időpont alkalmas a látogatásra.

Az új Cebu járat után januártól beindul az új járat a vietnami Da Nang-ba, majd a thaiföldi Chiang Mai-ba. Mindegyik célállomásra heti négy közvetlen járat fog közlekedni. A délkelet-ázsiai útvonalak járatsűrűségét is növelik, beleértve a Tajvan középső és déli részéről induló járatokat is. A Taichung-Ho Si Minh-város útvonalon ismét heti négy járat közlekedik majd, a Kaohsziung-Manila útvonalon heti háromra növelik a járatok számát.

A magyar utasok körében is népszerű desztinációk Budapestről bécsi, frankfurti és amszterdami csatlakozásokkal érhetők el Tajpejen keresztül. Így az utasoknak lehetősége nyílik egy tajpeji megszakításra is.

A COVID-19 világjárvány idején a China Airlines járványmegelőző anyagok, sürgősségi orvosi felszerelések és COVID-19 vakcinák szállítását végezte. Ezek közé tartozott több mint  120 millió adag vakcina szállítása szerte a világon.

Január 15-től a China Airlines a tokiói “TOUTOUAN” nevű híres étteremmel együttműködve “természetes stílusú” japán konyhát kínál a Prémium Business/Business osztályon az összes japán útvonalon. Minden egyes japán bankett étel egy újabb csodálatos benyomással gazdagítja az utazást.

A légitársaság 2022. decemberi 31-i jelentése szerint 88 repülőgépével (amelyből 22 teherszállító), a világ 29 országának 150 városába repül. A dolgozóinak létszáma 10821 volt, amelyből 9534-en dolgoznak Tajvanon.