Avatar photo
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2022.12.22
Tunéziai művészeknek köszönhetően, egy különleges hangulatú karácsonyi ünnepségre várta a Tunéziai Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal az influencereket, valamint a média és a turisztikai szektor képviselőit.

A vendégeket Raja Ammar üdvözölte, aki áttekintést adott a 2020-as szezon alakulásáról, és megerősítette, hogy az európai országokból töretlen a Tunéziába érkezők turisták száma. Elmondta azt is, hogy idén 14.600 magyar látogatott el Tunéziába, ami közel azonos a referenciaévnek számító 2019-es adatokkal. Ami a szezont illeti, a hivatal igazgatója bízik abban, hogy a 2023-as szezont az erősödés és a Tunéziába látogatók számának növekedése fogja jellemezni.

Fotó: Tunéziai Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal

Kitért arra is, hogy az általa képviselt országokban, mint Magyarország, Lengyelország és Románia, a növekedést 20-40%-ra becsülik. Szerinte ehhez a növekedéshez kiemelten fontos, hogy a Tunézia specialista stratégiai partnerekkel, mint a Taurus Reisen és a Kartago Tours, 2023-ban folyamatos legyen az együttműködés. 2023-ban előtérbe kerül majd az intenzívebb együttműködés a rendezvények szervezőivel, valamint a médiával és az influencerekkel, annak érdekében, hogy Tunézia egyre ismertebbé váljon a magyarok, különösen az új generáció körében. 

A találkozó során két nagyon érdekes tunéziai beszámolót is hallhattak a vendégek. A Világjáró család arról mesélt, hogy mekkora kaland volt nekik a 4 éves kisfiukkal felfedezni idén Tunézia minden érdekességét. Míg Dr Markó Tímea Tunézia kulturális sokszínűségébe engedett bepillantást.

Faycal Nagazi nagykövet-helyettes es Sami Ben Azaiez Taurus Reisen ügyvezető

A Tunéziai Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal igazgatója minden partnernek megköszönte a 2022-ben tett erőfeszítéseket, és a tehetséges fiatal tunéziai zenészeknek köszönhetően tunéziai hangulatban kívánt mindenkinek boldog karácsonyt.