Avatar photo
Szerkesztő:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2022.12.20
Az ország első vidéki állat- és növénykertje és egyetlen klasszikus vidámparkja az ünnepekhez közeledve örömmel mutatja be új típusú éves bérleteit.

A korlátlan vidámparki kalandok és a sokszínű nagyrendezvények szerelmeseinek jó hír, hogy a mai naptól az intézmény online értékesítési felületén és pénztárában megvásárolható már nemcsak az egész éves állatkerti látogatásra jogosító Sétálóbérlet, hanem újdonságként a még korlátlanabb szolgáltatást nyújtó Élménybérlet és VIP bérlet is.

Az Élménybérlet a megváltásától számítva 365 napig korlátlan számú belépést biztosít a Parkba, ezenfelül a vidámparki szezonban korlátlan játékgép-használatra is jogosít normál nyitvatartási időben.

A VIP bérlet mindemellett magában foglalja a külön belépős rendezvények belépődíját és a sorban állás nélküli bejutás lehetőségét is, így birtokában minden kalandot átélhetünk, amit a Park a következő egy évben tartogat.

Mindhárom fajta bérlet remek ajándékként szolgálhat szeretteinknek, hiszen hosszú ideig nyújt felejthetetlen élményeket a hat évtizede generációk közös szórakozását biztosító intézményben.