Avatar photo
Szerkesztő:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2022.12.15
Az idén az üdülőhelyeken sok hó esik. Bachledkán már 2022.12.17-én kezdődik a síszezon. Egy csodálatos tél Szlovákiában, a Magas-Tátrában - ezt ajánlja az egész évben nyitva tartó családi hegyi üdülőhely, a Bachledka Ski & Sun, amely kiváló egy hétvégi vagy akár egy hosszabb sítúrához is.

Budapestről már akár 4 óra alatt ideérhetünk. A nemzeti parkok egyedi természete, a gyönyörű kilátás a Tátra hegygerincére és a festői falvak olyan környezetet teremtenek, amelybe mindenki azonnal beleszeret. A Bachledka üdülőhely a teljes szezonban megfelelő hómennyiséget garantál, illetve családi élményeket, szórakozást és adrenalint is kínál.

A több mint 8 km hosszú (6,7 km műhóval ellátott) sípályákat a 10 férőhelyes Bachledkai Gondola kabinos libegő, egy 4 férőhelyes ülőlift és a Tavas községben található 5 sífelvonó szolgálja ki.

A síelés Bachledkában nem ismer határokat. Bachledka a Tatry Super Ski csoport tagja, ami azt jelenti, hogy egy síbérlettel akár 18 szlovákiai és lengyelországi síközpontban is síelhet, 95 sípályát és több mint 86 felvonót használhat aki ezt a helyet választja,

A lejtők és üdülőhelyek nap közben tetszés szerint változtathatóak, és számos üdülőhely népszerű éjszakai síelése is igénybe vehető. A gyermekek számára Bachledkán 2 gyermek sípálya és egy kibővített síiskolai hótábor is van, ahol a tapasztalt oktatók még a legfélősebbeket is megtanítják síelni.

Bachledka azonban nem csak egy síközpont. Az üdülőhely azok számára is számos tevékenységet kínálnak, akik nem síelnek. Egy 2,5 km hosszú szánkópálya szánkókölcsönzővel, 20 kilométeres sífutópálya és egy közvetlen a lejtő mellett elhelyezkedő felújított wellnessközpont egészíti ki a szolgáltatások változatos kínálatát.

A Lombkorona tanösvényről gyönyörű kilátás nyílik a hófödte Bélai-Havasokra. A tanösvényen enyhe emelkedéssel, 24 méter magasságba eljuthatnak a síelők. A tanösvényhez tartozik egy 32 méter magas kilátó is, melynek a tetején száraz csúszda és adrenalinháló is van.

Egyesek számára a téli síelés a sí kilométereket, míg mások számára a napsütötte teraszokon való bronzbarna szín megszerzését jelenti. A Szepesi-Magura gerincén található PANORAMA étterem nem csak gasztronómiai élményeket és nagyobb napsütötte teraszt, hanem kulturális, rekreációs, oktatási tereket, ajándékboltot, helyi specialitásokat, illetve kávézót bárral is kínál. Az étterem épülete az üdülő több más részéhez hasonlóan akadálymentesített.

Gondoltak a családokra is, akiket gyermeksarok és komplett bababarát szolgáltatások várnak. Az üdülőhely számos szálláslehetőséget kínál közvetlen a pályák mellett. A PANORAMA luxusapartmanok pezsgőfürdővel és terasszal közvetlen a Lombkorona tanösvény mellett kínálnak kivételes szálláslehetőséget, lélegzetelállító kilátással.

A kényelem és a központi elhelyezkedés az új Bachledka apartmanok legfőbb előnyei, amelyek közvetlen a Bachledova-völgyben található felvonó, felszálló állomása mellett találhatók.

A Bachledka Ski & Sun hegyi üdülőhely így csábítja a turistákat:

Ha a kisebb panziók hangulatos otthoni környezetét részesíti előnyben, akkor a festői szépségű Tavas községben, a lejtőtől mindössze 600 méterre található, étteremmel és wellness-központtal ellátott hangulatos Ski Jezersko panzió*** a legjobb választás.

A központ környékén különböző kategóriájú szálláslehetőségek találhatók, így kizárólag csak a vendégektől függ, hogy luxusszállodát, apartmanokat, családi panziót vagy stílusos nyaralót választ. Ha téli vakációt foglal az ubytovanie.bachledka.sk honlapon, nemcsak hogy mindig a legkedvezőbb ajánlatokat kapja, de még a síbérleteken is spórolhat.

Többé nem kell síbérletekért és jegyekért sorba állni. Kényelmesen megrendelheti őket online, még jobb áron. Ezután csak fel kell vennie a kész síkártyát az automatából, vagy felmutatnia a QR-kódot a mobilján, a Lombkorona tanösvényre való belépésnél. Az üdülőhely környezetében számos elfoglaltságot talál a változatos pihenéshez.

Melegedjen fel termálfürdőben, fedezze fel a környező falvak népi építészetét, vagy látogasson el a közeli, UNESCO-listán szereplő királyi városok egyikébe. Tapasztalja meg a festői szépségű Bachledka Ski & Sun hegyi üdülőhelyet. Élje át a téli vakáció örömét és kényelmét az egész családdal, vegye körbe magát a természettel, sportoljon és élvezze az élményekkel teli telet!
További információ és megrendelés a www.bachledka.sk honlapon