Szerkesztő:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2022.10.18
Az eredetileg januárra tervezett Arénás koncertjét a 100 Tagú Cigányzenekar 2023. április 23-án tartja meg. A szervezők a zenekarral és a helyszínnel egyetértésben, az emelkedő energiaárak miatt döntöttek a halasztás mellett.

Az eseményt a Papp László Aréna színházi, befordított konfigurációjában tartják meg és a megemelkedett költségek miatt egy fűtési szezonon kívüli időpontban kedvezőbbek a lebonyolításra a feltételek.

Három évvel 35. jubileumi koncertjük után 2023. január 15-én ismét több ezer ember előtt szerettek volna zenélni a 100 Tagú Cigányzenekar muzsikusai. A világhírű szimfonikus zenekar azonban a szervezőkkel együtt úgy döntött, hogy 2023. április 23-ra halasztják a Papp László Budapest Sportarénában tartandó eseményt.

A halasztás mellett az emelkedő energiaárak miatt döntöttek. Azt mondják, egy hideg téli napon annyira költséges lenne felfűteni a helyszínt, hogy a rendezvény megtartása nem lenne rentábilis. Áprilisban azonban már jóval melegebb szokott lenni, így az időjárás jóval kegyesebb a fellépőkhöz és a közönséghez is.

Az eddig megváltott jegyek természetesen az új időpontban lesznek felhasználhatóak. A különleges koncerten Lendvai Csócsi József fő prímás fogja majd össze a zenekart. A nagyszabású fellépés vendégfellépői Kökény Attila és zenekara lesznek.