Avatar photo
Szerkesztő:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2022.10.05

Az Ellipsum Élményfürdőt karbantartás miatt zárták be, és a Miskolctapolcai Barlangfürdő és a Selyemréti Strandfürdő is már csak a héten üzemel. A zárás határozatlan időre szól.

A termalonline.hu híradása szerint a Miskolci Fürdők Kft. október 3-tól átmenetileg szünetelti fürdőszolgáltatásait az Ellipsum Élményfürdőben, mert a fürdőkomplexum kivitelezője folytatja a korábban megkezdett garanciális javításokat. Az Ellipsum Strandfürdőben – régi nevén Miskolctapolcai Strandfürdő – szintén október 3-án kezdődött meg a több mint egy éve leégett infraszauna bontása és helyreállítása, így a wellness részleg – a munkálatok miatt – október 3-tól nem látogatható.

A város által kiadott közlemény szerint az energiaválság, az infláció, a magas gáz és villamos áram ára miatt döntött erről a Miskolci Fürdők Kft.-t is. Október 10-től határozatlan ideig a Miskolctapolca Barlangfürdő és a Selyemréti Strandfürdő is szünetelteti fürdőszolgáltatásait.

A fürdőket üzemeltető cég csoportos létszámleépítési szándékát jelezte a Kormányhivatalnál, összesen 110 emberre. (Forrás: termalonline. hu)