Avatar photo
Szerkesztő:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2022.08.01

Az idei Szent István napi rendezvényeken a fogyasztói árak megegyeznek majd a tavalyi árakkal, ezzel is támogatva az ünnepi hangulatot – közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség.

A csapolt és a dobozos sör ára sem változik a tavalyihoz képest, így azokat egyaránt 350 forintért vásárolhatják meg a négynapos ingyenes rendezvény ideje alatt. A kedvezményes árakat kínáló helyek a rendezvény hivatalos matricájával lesznek megjelölve.

A Szent István nap programjaira kilátogató vendégek idén is fix és jutányos áron juthatnak hozzá a rendezvényhelyszíneken kínált ételekhez és italokhoz, amely a tavalyi év tapasztalatain alapuló tudatos stratégiai döntés eredménye. A szervezők azt szeretnék, hogy a rendezvényen az étel- és italkínálat mindenki számára megfizethető legyen.

A szervezők olyan szempontok mentén választották ki a partnercégeket, amelyek mind minőségben, logisztikai háttérben, mind pedig a széles spektrumú termékpalettában egyaránt megfelelnek az elvárásoknak, továbbá képesek kiszolgálni és termékeikkel ellátni a több millió látogatót.

A rendezvénysorozat egyik fontos célja, hogy a látogatók széles termékkínálatból és kedvezményes áron választhassanak termékeket. Ennek érdekében a szervezők számos céggel működnek együtt oly módon, hogy az adott termékkör minél több helyszínen elérhető legyen. Ilyen partner például a Borsodi Sörgyárak Zrt., a Coca-Cola Magyarország, a Hilltop és a Kúnságszesz Zrt. (MTÜ).