Avatar photo
Szerkesztő:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2022.06.18
Közeleg az év legrövidebb – és a hagyomány szerint legvarázslatosabb – éjjele, Szent Iván éjszakája, amelyet különleges programokkal és egész estés korlátlan élményekkel ünnepelnek majd június 23-án 20:00 és 23:00 között az ország egyetlen klasszikus vidámparkjában.

Nyárközép misztikus éjszakáján a Parkban főszerepbe lép a sötétséget elűző fény: a nagyközönség szórakozásáról LED-táncosok és tűzzsonglőrök előadása gondoskodik, de több nagyjátékgép, köztük a Zulu és az Óriáskerék is ünnepi kivilágítást kapnak. A jósdába betérők fényt deríthetnek a jövő titkaira, a felfrissülni vágyók pedig a büfé alkalomhoz illő étel- és italkínálatából válogathatnak.

Az igazán varázslatos hangulat érdekében az intézmény arra biztatja az érdeklődőket, hogy bátran öltsék fel tündér-, manó-, boszorkány-, varázsló- vagy alkalomhoz illő egyéb jelmezüket, az így érkezőknek ráadásul ajándék tematikus hűtőmágnessel kedveskednek.

A rendezvényre szóló belépővel valamennyi programelemen való részvétel ingyenes. A belépők
egységesen 3500 Ft/fő áron kaphatók, a belépés mellett korlátlan vidámparki játékgép-használatot is biztosító Varázskarszalag pedig 4500 Ft/fő.

A gyorsított bejutást biztosító jegyek megvásárolhatók elővételben a www.ticketbase.eu/zoodebrecen oldalon, de a rendezvény ideje alatt a helyszínen is váltható mindkét fajta belépő.