Avatar photo
Szerkesztő:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2022.03.24
„Nem a tudásban van a boldogság, hanem a tudás megszerzésében.” – mondta Edgar Allan Poe. Ebben pedig kik lehetnének legjobban segítségünkre, mint a szakma legnagyobbjai?

A Filharmónia Magyarország és a Versailles-i Barokk Zenei Központ közös szervezésében várják a hallgatókat, a Régi Zenei Napokon minden eddiginél több kurzussal és a régi zene nemzetközi hírű professzoraival július 2. és 9 Vácon. között.

A fiatal zenészek április 30-ig jelentkezhetnek, kedvezményes előjelentkezésre március 27-ig van lehetőség. Idén 13 mesterkurzus indul a 38. Régi Zenei Napokon. Olyan újdonságokat tartogat a fesztivál, mint az artikuláció és előadásmód, a barokk tánc és barokk kifejezésmód, valamint a gamba kurzus. De a már jól megszokott hegedű, csembaló, kamarazene, ének sem marad ki a kínálatból.

Vegyen részt a Régi Zenei Napokon, ahol nem csak világhírű professzorok és bőséges kurzuskínálat várja, hanem fantasztikus koncertek és fesztiválhangulat is.

A jelentkezésért és további információkért keresse a www.filharmonia.hu weboldalt. Amennyiben március 27-ig leadja jelentkezését, 20% kedvezményt biztosítanak a kurzus árából.