Avatar photo
Szerző:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2022.03.06
A tavasz beköszöntével az ország első vidéki állatkertje és egyetlen vidámparkja lassacskán zöldbe boruló, mesés parkerdei környezetben, 200 állatfaj 900 egyedével, 650 hazai és egzotikus növényfajjal, valamint az április 14-i szezonnyitótól kezdve 24 játéküzemmel várja a szórakozni és kikapcsolódni vágyókat.

A Nagyerdő szívében minden évszaknak megvan a maga varázsa, az intézmény pedig annak érdekében, hogy látogatói megoszthassák vele és egymással friss élményeiket, hagyományteremtő céllal évszakos tematikájú nyílt fotópályázatot hirdet.

A felhívás értelmében a Park május 31. éjfélig várja a foto@zoodebrecen.hu emailcímen azokat az aktuális élményfotókat, amelyek a pályázók szerint a legjobban tükrözik idei tavaszi látogatásukat. Bármely, nekik kedves állatkerti lakó vagy vidámparki kaland választható témának, egy személy azonban legfeljebb egy képpel nevezhet.

A beérkezett pályaművek közül szakmai zsűri választja majd ki a 20 legjobban sikerült alkotást, a végső rangsort pedig a nagyközönség alakíthatja majd ki közönségszavazás útján az intézmény közösségi oldalán. Az első három helyezett jutalma egy-egy egész évre szóló állatkerti bérlet, amely a remények szerint arra inspirálja majd őket, hogy tapasztalják és örökítsék meg a Parkban a többi évszak csodáit is.

A részletes felhívás az intézmény honlapján olvasható: http://www.zoodebrecen.hu/