Avatar photo
Szerkesztő:
Bódi Ágnes
Megjelenés:
2022.02.01

Tekintettel a pandémiás helyzetre és Európa-szerte az országok különböző szabályozásai miatt a februárra, illetve a március elejére tervezett Hans Zimmer Live koncertek időpontjai, 2022 áprilisára módosulnak.

Budapesten a március a 3-ra meghirdetett koncertet, április 11-én mutatják be és minden országban (beleértve Magyarországot is) minden jegy érvényes marad az új időpontokra. A világjárvány kezdete óta ez az első nagyszabású európai turné, amelyen Hans Zimmer 130 fős csapattal lép színpadra. A szervező cég arra kéri az érintetteket, hogy ha további információt szeretnének a jegyekkel kapcsolatban, vegyék fel a kapcsolatot a jegyirodával, ahol vásároltak.

A koncert szervezői tisztelettel kérik és javasolják minden kedves vendégnek, aki részt vesz a Hans Zimmer Live eseményen, hogy érkezés előtt mindenképpen tájékozódjon, hogy biztonságosan követni tudja az adott városra/országra vonatkozó protokollokat, amit megtehet a hanszimmerlive.com oldalon és az Eventim oldalakon.

“Az RCI Globalnál és a Semmel Concertsnél teljes mértékben tudatában vagyunk annak, hogy a közelgő Hans Zimmer Live – European Tour 2022 logisztikai kihívás, amellyel nagyon tudatosan kívánunk szembenézni. Tisztelettel kérjük mindenki megértését, mivel a jelenlegi körülmények az új tervezett turné dátumokon belül változásokat eredményeznek.

Terveink szerint a turnét minden tervezett országban és városban megvalósítjuk – esetleg korlátozásokkal. Minden kedves érdeklődőt, rajongónkat lépésről lépésre tájékoztatjuk a www.hanszimmerlive.com weboldalon” – nyilatkozta Dieter Semmelmann, a Semmel Concerts Entertainment GmbH vezérigazgatója.