Avatar photo
Szerző:
szeretunkutazni
Megjelenés:
2021.06.05
Az Itapemirim Group május végétől megkezdte a repülőjegyek értékesítését a ITA Transportes Aéreos légitársaság járataira.

A társaság elnőke Sidnei Piva hangsúlyozta, hogy nem kívánnak beszállni a kiemelkedően alacsony árakkal közlekedő légitársaságok versenyébe, inkább arra helyezik a hangsúlyt, hogy az utasok több kényelmi szolgáltatáshoz  jussanak megfizethető jegyárak mellett. Ilyen például az emelt szintű fedélzeti szolgáltatás, nagyobb hely az ülések között és ingyenes csomagfeladás 23 kg-ig.

Az új szállító öt A320-as repülőgéppel kezdi meg működését az alábbi városokat érintve: Belo Horizonte-Confins (MG), Brasilia (DF), Rio de Janeiro-Galeao (RJ), São Paulo-Guarulhos (SP), Curitiba (PR), Porto Alegre (RS), Porto Seguro (BA) és Salvador (BA).

Az első kereskedelmi járat június 30-án indul Sao Paulo-ból (Guarulhos)  Brazilia Városba.

Augusztus 1-től további desztinációkra is repülnek, mint:  Recife (PE), Maceió (AL), Fortaleza (CE), Florianópolis (SC), Vitória (ES) és  Natal (RN).

Ez év végéig összesen 20 repülőgép beindítását tervezik.  2022 júniusáig összesen 50 géppel 35 brazíliai célállomásra fog repülni az ITA.  Flottája kizárólag   A320 és 319-es  géptípusból fog állni, így a karbantartás és az üzemeltetés minőségi módon kivitelezhető. A társaság 173 útvonalra kért kereskedelmi jogokat a brazil hatóságoktól, így komoly konkurenciát jelenthet a legnagyobb brazil légitársaságoknak, mint a TAM, GOL és LATAM.

A rendszeres utazók beléphetnek a hűségprogramba, az „ITA CLUBE”-ba amely exkluzív előnyökkel jutalmazza tagjait.

A Grupo Itapemirim Brazilia legnagyobb busz vállalatának a tulajdonosa így az  ITA-val repülő utasok számára kedvező lehetőségeket kínál kombinált repülős és buszos utakra.

A brazíliai HAVAS Creative Tours DMC magyarországi képviseletétől Sárdi Rezső tájékoztatta a sajtót az új brazil légitársaság beindulásáról.